noodles volos banner

Έξοδος στα Βριλήσσια για τον Κένταυρο Αγριάς

  • Published in Handball

Η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στις 17.30, στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων,  την ομώνυμη ομάδα, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του α΄γύρου του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας, Είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για την ομάδα της Αγριάς απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα, με πολλές περγαμηνές στο χώρο του αθλήματος (ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο κύπελλα Ελλάδας, το τελευταίο το 2011). 

Η ομάδα των Βριλησσίων βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και φημίζεται για το γρήγορο και τεχνικό της παιχνίδι. Ο Κένταυρος Αγριάς, ο οποίος θα αγωνισθεί χωρίς απουσίες, θέλει να ολοκληρώσει τον α΄γύρο του πρωταθλήματος, στο οποίο αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη, με μια καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

Με Νέα Ελβετία οι γυναίκες Στη Θεσσαλονίκη θα αγωνισθεί η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Η ομάδα της Αγριάς αντιμετωπίζει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 16.30, στο κλειστό της Πυλαίας, την ομάδα της Νέας Ελβετίας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Α2 γυναικών.