noodles volos banner

Γιόρτασε με νίκη επί της πρωτοπόρου ο Εύρυτος

  • Published in Handball

Ενα διήμερο γεμάτο για τον Εύρυτο Βόλου, η ομάδα χάντμπολ έκοψε την καθιερωμένη πίτα γιορτάζοντας τα 25α γενέθλια της και έκανε μια μεγαλειώδη νίκη επί της πρωτοπόρου και αήττητης έως τώρα Φθία Λαμίας.

Το Σάββατο με παρουσία πολλών φίλων της ομάδας ο Εύρυτος έκοψε την πίτα για το 2015 σε κεντρικό cafe της πόλης και την Κυριακή νίκησε στον εντός έδρας αγώνα την πρωτοπόρο Φθία με σκορ 33-26 (ημίχρονο 15-11), δίνοντας ελπίδα στην προσπάθεια που γίνεται απο την Βολιώτικη ομάδα για συμμετοχή στα μπαράζ για άνοδο στην Α2 κατηγορία .

Οι βολιώτες που είχαν τον έλεγχο του αγώνα απο το πρώτο λεπτό δεν κινδύνεψαν καθόλου σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού φτάνοντας μάλιστα την διαφορά και σε δέκα γκολ στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου. Ετσι δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή κ. Παπαδόπουλο να δοκιμάσει και τους νέους παίκτες της ομάδας

Οι συνθέσεις:

ΕΥΡΥΤΟΣ (Παπαδόπουλος): Κάβουρας, Αδαμίδης, Κοζανίτης, Παναγιωτόπουλος (2), Σταυρόπουλος (1), Πουλιός, Γανωτόπουλος, Ευθυμίου (7), Καρακώστας, Πιππής (10), Θειακούλης, Επιδέξιος, Βαλκαμελής (5), Μαλανδρίνος (8), Βαράκης, Δάμου, Μάιπας.

ΦΘΙΑ: Νάκος, Κουτσιανάς (7), Αθανασιάδης(4), Μουτσουρούφης,Γεροδήμος (3), Οικονόμου (4), Ιβρος (7), Σαλόγιαννος, Κατσίφας, Παλάγκος, Αλεξανδρής(1).

Τα δεκάλεπτα του αγώνα 4-2, 10-7, 15-11, 22-12, 28-22, 33-26.

Διαιτητές οι Χριστίδου Ιωάννα και Γούσιας Ιωάννης.

Επόμενη αγωνιστική στις 21/2/15 στη Λαμία για τον εξ αναβολής αγώνα επίσης με την Φθια στις 3 το μεσημέρι. Για την ιστορία η ομάδα της Λαμίας αρνήθηκε την εκ νέου αναβολή του αγώνα λόγω του τριημέρου της Αποκριάς μη τηρώντας το fair play και την προφορική συμφωνία με την ομάδα του Βολου.