noodles volos banner

Απρόσμενη ήττα για τον Εύρυτο

  • Published in Handball

Απρόσμενη ήττα για την αντρική ομάδα χάντμπολ του Εύρυτου Βόλου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ εθνικής εντός έδρας απο τον Ιωνικό Λαμίας με 28-31 (ημίχρονο 15-16).

Η ομάδα του Βόλου που χρειαζόταν και ήλπιζε στη νίκη για να κρατήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός στόχων για φέτος. Η έντονη επιθυμία για την επίτευξη του αποτελέσματος δημιούργησε εκνευρισμό με αποτέλεσμα οι αθλητές του Εύρυτου να μην ειναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και τελικά να ηττηθούν απο τον Ιωνικό στα τελευταία λεπτά του αγώνα .

Με την ομάδα του Εύρυτου αγωνίστηκαν: (Παπαδόπουλος) Κοζανίτης, Κάβουρας, Αδαμιδης, (τέρμα) Βαράκης, Μαλανδρίνος 9,Επιδέξιος 1, Θειακούλης 2, Πιππής 3, Σταυρόπουλος, Ευθυμίου 5, Βαλκαμελής 4, Κατσαρός 4, Πουλιός, Γανωτόπουλος, Καρακώστας ,Μάιπας, Καραόλιας.

Για την Φθια (Τρίγκας) Μακρής (τέρμα), Σέτι 1Κόρκος 4, Μακρής Αθ. 3, Μακρής Χρ.4, Βόγλης 10, Λαμπράκης 4, Δόσσας 5, Σκάλλας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 5-5, 9-9, 15-16, 21-21, 24-25, 28-31.

Η έντονη ροή του αγώνα και η συνεχείς διακύμανση του σκορ σε όλη τη διάρκεια του, κράτησαν σε αγωνία και ενθουσίασαν τους αρκετούς φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βόλου ενώ ώθησαν σε αρκετά λάθη τους διαιτητές (Παπαματθαίου Ιωάννα και Χρηστίδη Ιωάννα ) που δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν σε ένα γρήγορο παιχνίδι με πολλά γκολ.