noodles volos banner

Στο Κερατσίνι ο Κένταυρος

  • Published in Handball

Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς θα αντιμετωπίσει σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, την ομάδα του Ολυμπιακού Κερατσινίου στο κλειστό του Κερατσινίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και είναι ο τελευταίος εκτός έδρας αγώνας της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, σε ένα πρωτάθλημα που πέτυχε το στόχο της, με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οι αγώνες των δύο ομάδων έχουν πάντα τον χαρακτήρα του ντέρμπι από την περίοδο 2011 - 2012, που οι δύο ομάδες αγωνιζόταν στον ίδιο όμιλο της Β΄ εθνικής κατηγορία. Τον ίδιο χαρακτήρα αναμένεται να έχει και το σημερινό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη, καθαρά για το γόητρο, καθώς η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων δεν πρόκειται να αλλάξει, Ο Κένταυρος βρίσκεται στη 5η θέση με 14 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στην 6η θέση με 9 βαθμούς.

Η αποστολή της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την Αθήνα, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, Το πρωτάθλημα της Α2 θα ολοκληρωθεί για τον Κένταυρο Αγριάς το ερχόμενο Σάββατο, με τον αγώνα με τα Βριλήσσια, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.
Κένταυρος Αγριάς - ΠΑΣ Ν. Ελβετία 10 - 0. Στο μεταξύ η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς κερδίζει τον προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή, αγώνα με την Ν. Ελβετία, χωρίς να κουραστεί, μετά την έγγραφη αποχώρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τον αγώνα!