noodles volos banner

Ήττα για τον Κένταυρο στο Κερατσίνι

  • Published in Handball

Την ήττα με σκορ 28-17 γνώρισε στο Κερατσίνι, από τον τοπικό Ολυμπιακό, η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ταξίδεψε στην Αθήνα με πολλές ελλείψεις (Μπότσαρης, Κεφαλάς, Κουρίδης, Σκετόπουλος), ενώ και ο Λοΐζου κάθισε στον πάγκο αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Η ομάδα του Κερατσινίου παρουσιάστηκε πιο ψυχωμένη στο γήπεδο και γι αυτό πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ (5-3 στο δεκάλεπτο), εκτόξευσε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό στο 20ό λεπτό (14-4) και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενη 19-7. Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που κατάφερε ο Κένταυρος ήταν να ισορροπήσει το παιχνίδι και να μειώσει τη διαφορά.  
Ολυμπιακός Κερατσινίου (Τεγγελίδης): Τσακίρης, Κουλακάρης (1), Ντέμα (1), Ματθιάδης (7), Στυλιανός, Μελέτης, Σαμαράς (7), Νικολάου (1), Κλημανόγλου (6), Λοπαρνάκης (3), Ανδριώτης, Ndreu J, Σαρρής, Ndreu S, Πετράκος (2), Οικονομίδης.  
Κένταυρος Αγριάς (Τσιάπας): Καρατοσίδης, Καραπαναγιωτίδης, Κρατήρας, Σταυρινίδης (2), Καρανάσιος (1), Μάνο, Λοίζου, Αστέρης (4), Ανδρέου (5), Ζωναρόπουλος (3), Μιμίκος (2), Νούλης.