noodles volos banner

Ολοκλήρωσε με καλή εμφάνιση ο Κένταυρος Αγριάς

  • Published in Handball

Με μια πολύ καλή εμφάνιση έκλεισε το τουρνουά ο Κένταυρος Αγριάς την παρουσία του στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ παίδων, απέναντι στην ομάδα της Δράμας. Από όλο το τουρνουά οι παίκτες του θα κρατήσουν τη διαδικασία και όχι τα επιμέρους αποτελέσματα.

Η ομάδα της Αγριάς συμμετείχε σε ένα Πανελλήνιο τουρνουά, έχοντας δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις, αλλά με ελάχιστους αγώνες (6 όλους και όλους, επίσημους και φιλικούς μέσα στη χρονιά).
Εξάλλου γι αυτό συμμετείχε και σε αυτή τη Πανελλήνια διοργάνωση - γιορτή, για το Χάντμπολ των νεανικών κατηγοριών. Αντιμετώπισε ομάδες πολύ καλές τεχνικά και προπονητικά αλλά το κυριότερο με υπεράριθμες αγωνιστικές εμπειρίες σε σχέση με την ίδια (από 50 ως 25 αγώνες είχαν το λιγότερο μέσα στη χρονιά).
Τα παιδιά αγωνίσθηκαν αξιόμαχα σε όλους τους αγώνες, και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα, όπου παρά τις ήττες (οι οποίες ήταν από ένα ως εννιά τέρματα) παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Και είχαν μάλιστα και  σημαντικές ατυχίες με τους μικροτραυματισμούς, που σε κάθε παιχνίδι μας στερούσαν βασικούς παίκτες από τους αγώνες (στα σημερινά παιχνίδια δεν αγωνίσθηκε καθόλου ως ελάχιστα ο Μακρής και καθόλου στο πρώτο ημίχρονο με τη Δράμα ο Φώτος).
Παρόλα αυτά όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με το καλύτερο τρόπο.