noodles volos banner

Δεν έφθανε η μεγάλη προσπάθεια του β' ημιχρόνου

  • Published in Handball

Συναρπαστικό παιχνίδι μέχρι το τελευταίο του λεπτό έγινε το Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, μεταξύ του Κενταύρου Αγριάς και των Βριλησσίων. Νικήτρια ήταν η ομάδα των Βριλησσίων η οποία εξασφάλισε διαφορά ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Κενταύρου Αγριάς είχαν πολλές άστοχες και βιαστικές επιθετικές ενέργειες, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα η ομάδα των Βριλησσίων να πάρει διαφορά των 6 τερμάτων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν κατάθεση ψυχής, για μια ακόμα φορά στον αγωνιστικό χώρο. Προσπάθησαν με όπλο την πολύ καλή άμυνα τους, να ροκανίσουν τη διαφορά. Μέχρι τα μισά του ημιχρόνου αυτή παρέμεινε στα 5 τέρματα (14-19). Από εκείνο το σημείο και μετά η πολύ καλή άμυνα έφερε αποτελέσματα, αποδιοργανώνοντας το παιχνίδι των φιλοξενουμένων, οι οποίοι σημείωσαν το τελευταίο τους τέρμα στο 49ο λεπτό (15-20). Τα τελευταία λεπτά ήταν πραγματικά δραματικά με τον Κένταυρο να μειώνει συνεχώς το σκορ και αν δεν είχε μερικές άτυχες και άστοχες επιλογές, θα είχε καταφέρει να κάνει και τη μεγάλη ανατροπή.

Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Σαμαράς, Κρατήρας (1), Αργέντος, Λοίζου (4), Καρανάσος (2), Ασαρίδης (3), Ζωναρόπουλος (5), Νούλης (2), Μιμίκος (1), Μιχαηλίδης, Κοντογιώργης, Μάνο, Μακρής.
Βριλήσσια: Τσικογιαννόπουλος, Ντούσικος (4), Κορμάζος (5), Ορκάς (2), Λάγιος, Κατρής, Νικολακόπουλος (3), Κλέωπας (2), Κατσαρός, Δουνάκης, Κότσιρας, Ράμμος (2), Τσιβρανίδης, Λάλιος, Σομπιρακούλ (2), Σταύρου.