noodles volos banner

Πανιώνιος-Μαγνησιακός 1-2

Η ήττα του Πανιωνίου από τον Μαγνησιακό έφερε τον υποβιβασμό και των δύο ομάδων, καθώς εφόσον ισχύει η προκήρυξη του πρωταθλήματος όπως συμπληρώθηκε, οι δύο ομάδες δεν μπορούν να αποφύγουν την τελευταία πεντάδα. Τα γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά. Στο 70ό λεπτό, από σέντρα του Μπάλλα, ο Οικονόμου με κεφαλιά έκανε το 0-1, η ισοφάριση στο 85ο με πέναλτι του Παπαστεργίου (που κέρδισε ο Χατζηβασιλείου) και το 1-2 στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Τσιάνου εκτός μγάλης περιοχής. Για τον Πανιώνιο, στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ του Δημητρίου για οφσάιντ (15'), σουτ του Καραγιώργου έφυγε άουτ, ο Φώτου είχε φάουλ στο δοκάρι (38'), κεφαλιά του Παπαστεργίου έβγαλε ο Βίτσος (42'). Για τον Μαγνησιακό, φάση για γκολ με τον Μωυσίδη να μην προλαβαίνει από κοντά ύστερα από κεφαλιά του Γιαμαλή σε φάουλ του Προβιά, ενώ στην επανάληψη πλασέ του Προβιά δεν είχε στόχο.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Μαρούφ, Μαστροπαναγιώτης, Καρακώστας, Μπασδάνης, Δημητρίου, Φώτου, Μοσχούδης (60’ Πέτσης), Καραγιώργος (75’ Χατζηβασιλείου), Μπαρμπούτας (68’ Εμμανουήλ), Παπαστεργίου.
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Προβιάς, Τσιάνος, Οικονόμου, Μωυσίδης (75’ Καραλής), Μάιπας (65’ Καρακίτσιος), Μπάλλας (84’ Κατσαμόρας).

Last modified onSunday, 03 April 2016 21:43