noodles volos banner

“Νιώθω έτοιμος για αυτήν τη δουλειά, στόχος το “χτίσιμο” από την αρχή”

Δηλώσεις, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της Δήμητρας Ευξεινούπολης για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο νέος τεχνικός της, Γιάννης Σιαμέτης.

Μπορεί μέχρι πέρσι να ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν εμποδίζει τον Γιάννη Σιαμέτη από το να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο, αυτόν του τεχνικού.

Ο νέος προπονητής των “πρασίνων” μίλησε στο magnesiasports.gr, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής πρώτης προπόνησης της ομάδας, υπό τις οδηγίες του και φάνηκε απόλυτα συνειδητοποιημένος, σχετικά με τον καινούριο του ρόλο στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Φέτος έρχεται μία ιδιαίτερη χρονιά, η ομάδα έπεσε ύστερα από αρκετά χρόνια στη δεύτερη τοπική κατηγορία. Έγινε μία μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ, το υλικό μας απαρτίζεται πλέον από πολλά νέα παιδιά κάτω των 20 ετών, με πολύ ταλέντο, από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Η ομάδα πραγματοποιεί μία νέα αρχή, θα στηριχθεί σε αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία θα πλαισιωθούν από κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που ενδεχομένως να πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα, γιατί όχι και φέτος”.

Για το νέο του πόστο στον πάγκο, πλέον, της Δήμητρας:

Προσωπικά, έχω τελειώσει ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή, με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου. Τα τελευταία τρία χρόνια που αγωνιζόμουν στη Δήμητρα ασκούσα παράλληλα χρέη βοηθού προπονητή, δίπλα σε όποιον τεχνικό είχε έρθει. Είμαι αισιόδοξος κι αισθάνομαι έτοιμος για αυτήν τη δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά κι ευχαριστιέμαι τον τρόπο με τον οποίο έχει διαμορφωθεί το ρόστερ. Στόχος μου είναι να “χτίσω” από την αρχή την ομάδα, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν οι νεαροί αθλητές μας και εύχομαι να τους βοηθήσω, έτσι ώστε να διακριθούν σε τοπικό, και όχι μόνο, επίπεδο τα επόμενα χρόνια”.