noodles volos banner

Χωρίς προβλήματα στην Αθήνα κόντρα στη Ν. Ιωνία ο Κένταυρος Αγριάς

  • Published in Handball

Την αξιόμαχη ομάδα της Ο.Φ. Νέας Ιωνίας αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 16.30 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Αθηνών. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Ο Κένταυρος Αγριάς, για να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων και να βελτιώσει και άλλο τη βαθμολογική του θέση, ενώ η ομάδα της Νέας Ιωνίας, για να εξασφαλίσει την παραμονή της στη κατηγορία.  

Στη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος διεξάγονται άλλα τρία σημαντικά παιχνίδια που έχουν το χαρακτήρα του ντέρμπι και θα κρίνουν πολλά και για το ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τα Βριλήσσια και το Καματερό, στη τετράδα των play - off ανόδου, αλλά και το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την ήδη υποβιβασμένη Αναγέννηση Βύρωνα στη Β' εθνική κατηγορία.  

Ο Κένταυρος θα ταξιδέψει στην Αθήνα με πολύ καλή ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, αλλά και χωρίς ελλείψεις και προβλήματα τραυματισμών για πρώτη φορά μετά από πολλές αγωνιστικές.  

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής: 

Βριλήσσια - Αναγέννηση Βύρωνα  (11/3/2017) 
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων - Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας  (11/3/2017) 
Έσπερος Καλλιθέας - ΓΑΣ Καματερού (11/3/2017) 
Ο.Φ.Ν. Ιωνίας - Κένταυρος Αγριάς  (12/3/2017)
Θρίαμβος Αθηνών - Ολυμπιακός Κερατσινίου (12/3/2017)