noodles volos banner

Σε αγώνα ορεινού τρεξίματος στη Ροδόπη συμμετείχε ο Βολιώτης Κ. Τσαντός

115 αθλητές ορεινού τρεξίματος «τόλμησαν» να σταθούν στη γραμμή εκκίνησης στα 1350 μέτρα υψόμετρο του Δασικού Χωριού Ερύμανθου Ξάνθης κι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο «ταξίδι των 164 αξέχαστων χιλιομέτρων στο ονειρικό Παρθένο Δάσος της Ροδόπης, έτοιμοι να νοιώσουν μέσα από πάμπολλες εναλλαγές τον «αγώνα των συναισθημάτων»!

Η εκκίνηση του Rodopi Advendurun (του γνωστού ROUT των «Ορεινών») έγινε τα χαράματα της Παρασκευής 17/10/2014 με μέγιστο χρονικό όριο τερματισμού τις 40 ώρες. Σ' αυτό τον πάνω απ' όλα περιπέτεια - αγώνα έλαβε μέρος και ο Βολιώτης αθλητής, Κώστας Τσαντός, δίνοντας για ακόμη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό και με μια ευχή να τερματίσει - αν και τραυματισμένος.

Στον ακριβώς προηγούμενο αγώνα που συμμετείχε στο Κολοράντο της Αμερικής - Αύγουστος 2014 μαζί με άλλους δυο Ελληνες αθλητές τους Αργυρη Παπαθανασοπουλο και Παναγιωτη Καμπαξη, υπέστη βαρύ τραυματισμό στη φτέρνα με αποτέλεσμα την εγκατάλειψη του αγώνα λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν. Ετσι, για τον συντοπίτη αθλητή μας ο αγώνας στη Ροδοπη αποτέλεσε στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό και μοναδικό σκοπό να διατηρησει επάξια - οσο βεβαια του επετράπη λόγω του προβλήματος - τον περσινό του χρόνο. Φετος λοιπον, τερμάτισε με χρόνο 28:13:57!