noodles volos banner

Πρωταθλητής ομίλου ο ΓΣ Βόλου στο πινγκ-πονγκ!

Με απόλυτο κυρίαρχο το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Β' Εθνικής Κατηγορίας το Σάββατο που μας πέρασε 24/1/15. Η ομάδα του Γ.Σ. Βόλου κέρδισε στην έδρα της Δύναμης Λάρισας με 0-4, κατακτώντας έτσι την πρωτιά του 4ου Ομίλου (Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας) όντας αήττητος σε όλους τους αγώνες του, εντός και εκτός έδρας. Βέβαια ο Γ.Σ. Βόλου είχε ήδη αναδειχθεί πρωταθλητής πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μετά την επικράτηση με 4-1 εναντίον του βασικού συνδιεκδικητή του τίτλου Απόλλωνα Βόλου, τον οποίο και εκθρόνησε, έχοντάς τον κερδίσει και εκτός έδρας με 2-4.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές της φετεινής καταπληκτικής πορείας της ομάδας του Γυμναστικού είναι οι Κώστας Παπαδημητρίου (προπονητής) και παίκτης ο οποίος ολοκλήρωσε αήττητος το φετινό πρωτάθλημα κάνοντας μόνο νίκες σε όλους τους αγώνες, ο Αδάμ Παπαβασιλείου με σημαντική και ουσιαστική προσφορά, όπως και οι Φελεσάκης Γιάννης, Μπασαγιάννης Χρήστος, Κουτσόπουλος Τιμολέων και Παπανικολάου Γιάννης.
Τώρα το ενδιαφέρον της ομάδας στρέφεται στη συμμετοχή της στα μπαράζ με τους πρώτους των άλλων ομίλων για την άνοδο στην Α2' Εθνική Κατηγορία, τα οποία θα διεξαχθούν μέσα στο Μάρτιο.
Τέλος αξίζει να αναφερθούμε στο μεγάλο απόντα Στράτο Πετρόπουλο που έχασε όλη τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού. Η διοίκηση του ΓΣ Βόλου "του εύχεται ταχεία ανάρρωση", καθώς και "ευχαριστεί όλους τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος για την ενεργή και αδιάκοπη συμμετοχή τους στις προπονήσεις που γίνονται καθημερινά στο 5ο Λύκειο Βόλου, τη Διεύθυνση του σχολείου για την πολύ καλή συνεργασία, και όλους τους φίλους του Γυμναστικού Συλλόγου και του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τη συμπαράστασή τους καθ' όλη τη φετινή χρονιά" όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου.

pp3

pp2