noodles volos banner

Τρεις σπουδαίες διοργανώσεις στη Μαγνησία από 28/6 έως 2/7

Τρεις σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο πενθήμερο, από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου στη Μαγνησία, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ξεκινά η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μπάσκετ Κορασίδων που θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου, με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Βόλου και την Ένωση Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλίας. Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων συμμετέχουν έξι (6) σωματεία από ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Κάθε αποστολή αποτελείται από δεκαπέντε (15) άτομα, τα οποία θα καταλύσουν στους ξενώνες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Βόλου.

Την ίδια ημέρα η Γυμναστική Ένωση Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων διοργανώνει την Επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής, στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ στη Ν. Δημητριάδα Βόλου. Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός από αθλητική άποψη. Στόχος της όλης εκδήλωσης, πέρα από την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος, είναι η γνωριμία με το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής.

Από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων διοργανώνουν το Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Volos Cup 2017».

Το Τουρνουά είναι αφιερωμένο στον αγώνα κατά της βίας, του ρατσισμού και έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνοντας πάνω από 800 παιδιά στην πόλη μας, ενώ έχουν προσκληθεί ομάδες από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε: «Όλες αυτές οι εκδηλώσεις αποτελούν σημαντικά αθλητικά γεγονότα για την πόλη του  Βόλου, που αναμένεται να συγκεντρώσει παρά πολλές ομάδες και αθλητές καθώς και τους γονείς τους από όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας και από όλη την Ελλάδα. Η μεγάλη παρουσία των αθλητών και των συνοδών τους βοηθά οικονομικά την τοπική οικονομία, κυρίως τα ξενοδοχεία , τα κέντρα εστίασης και όχι μόνο».