noodles volos banner

Παρασκευόπουλος: «Στο πόλο όλα τα έσοδα της εκδήλωσης»

Για το εγχείρημα «Aquatics» και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου να διαθέσει όλα τα έσοδα από την εκδήλωση της κοπής πίτας στο τμήμα πόλο μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της Νίκης Βόλου, Πέτρος Παρασκευόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είναι η πρώτη φορά, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, που ο σύλλογος μας κόβει μία ενιαία πίτα. Εύχομαι να πάει καλά η χρονιά για εμάς σε αγωνιστικό, οργανωτικό κι οικονομικό επίπεδο. Αυτή είναι η ευχή όλων μας. Εύχομαι να πάμε καλά ως σύλλογος, να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία σε όλους και όλα τα άλλα θα έρθουν".

Για τον υδάτινο στίβο της Νίκης:

"Στην κολύμβηση δεν είμαι πια έφορος εγώ, αλλά ο Νίκος Βενέτης. Εγώ κι ο Στέργιος Φάτσης μεταφερθήκαμε στο πόλο, προκειμένου να καλύψουμε το κενό του Κώστα Τσαρνά. Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια, μία καλή δουλειά κι ελπίζουμε να πάμε και καλύτερα. Στη λογική της οργανωτικής ολοκλήρωσης του συλλόγου, πήραμε την πρωτοβουλία να ιδρυθεί ένα τμήμα aquatics, το οποίο θα περιλαμβάνει ολόκληρο τον υγρό στίβο της Νίκης. Θα είναι, ουσιαστικά, η οργανωτική "ομπρέλα" που θα καλύψει και θα δώσει τις οικονομικές κι αγωνιστικές κατευθύνσεις στον υδάτινο στίβο της Νίκης, στην κολύμβηση, το πόλο και τη συγχρονισμένη κολύμβηση που ιδρύθηκε πρόσφατα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της Νίκης, περίπου 400 οικογένειες είναι μέσα σε αυτόν και χρειάζεται την ανάλογη προσοχή και οργανωτική υποδομή".

Τέλος, έκλεισε, λέγοντας:

"Έχουμε πάρει μία απόφαση, ως Δ.Σ., όλα τα έσοδα της σημερινής βραδιάς να διατεθούν στο τμήμα πόλο. Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση, οι ανάγκες του είναι πάρα πολλές. Το τμήμα πόλο χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθεια όλων μας".