noodles volos banner

Εκτός έδρας ήττα της Νίκης με 12-6 από το Ν.Ο. Πατρών

Τη χειρότερή της εμφάνιση στη φετινή της άκρως θετική πορεία πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου στην Πάτρα, με τον ποιοτικό και πρωτοπόρο Ναυτικό Όμιλο Πατρών να εκμεταλλεύεται το γεγονός και να κερδίζει εύκολα τους κυανόλευκους με 12-6.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα, η οποία αγωνιζόταν χωρίς τους Καρκαλιάνη, Θεοδωρόπουλο και Τάσιο, ήταν νωθρή από το ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να εδραιώνουν την κυριαρχία τους και να κλείνουν το πρώτο ημίχρονοι, προηγούμενοι με 7-2, θέτοντας πολύ γερές βάσεις για τη νίκη τους από νωρίς. Τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα για τη Νίκη στην επανάληψη, με την αποχώρηση του Άγγελου Μαρτζούχου από το παιχνίδι με τρεις αποβολές να περιορίζει ακόμα περισσότερο το rotation της βολιώτικης ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Πατρινοί να συνεχίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, δίχως να αφήνουν τους αντιπάλους τους να μπουν ξανά στο ματς, μέχρι το τέλος.

Το τελικό 12-6 δίνει πλέον μεγάλο προβάδισμα στον Ν.Ο.Π. για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τη Νίκη να στρέφεται, πλέον, στη συνέχεια και τα δύσκολα παιχνίδια με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και τον Άρη, εκτός κι εκτός έδρας αντίστοιχα, προκειμένου να διατηρήσει στα χέρια της τη δεύτερη θέση και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι-οφ της Α2 πόλο Ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-1, 4-2, 1-2

ΝΟ Πατρών (Σακαλής): Αθανασόπουλος, Τάτσιος, Πολάτος 1, Κανελλόπουλος Β. 4, Ανδρικόπουλος, Δίπλαρος 2, Φυκούρας, Καραβιώτης, Πατρινός, Γκότσης 1, Βικάτος 4, Καρβουντζής

Νίκη Βόλου (Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ 2, Γκανάτσιος 1, Βάτσος, Μακρής, Γκατζούνας, Γλούμης 1, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης 2, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης

Last modified onSunday, 06 May 2018 20:57