noodles volos banner

Στο Άμστερναμ για το Παγκόσμιο ο Χρηστομάνος

Στο Άμστερνταμ βρίσκεται εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα η αποστολή της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών το οποίο ξεκινάει την Κυριακή 24 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 31/8.

Συνολικά 14 αθλητές κι αθλήτριες θα πάρουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς όπου συγκεντρώνει περισσότερους από 1100 αθλητές κι αθλήτριες από 60 χώρες. Στη σύνθεση της ελληνικής αποστολής βρίσκεται και ο Βολιώτης αθλητής του ΝΟΒΑ, Κωνσταντίνος Χρηστομάνος.  

Αναλυτικά την ελληνική ομάδα αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Χρηστομάνος, Απόστολος Λαμπρίδης, Γιάννης Τσίλης, Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Χρήστου, Νίκος Αφεντούλης, Παναγιώτης Μαγδανής, Σπύρος Γιάνναρος, Γιώργος Κόνσολας, Λευτέρης Κόνσολας και οι Κατερίνα Νικολαϊδου, Αμαλία Τσιάβου και Μαρία Πέργουλη.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο Τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης και Τόλης Παλαιοπάνος και ο σωματειακός προπονητής Αλέξανδρος Γκόγκας.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Μωυσίδης ενώ την ομάδα συνοδεύουν ο έφορος ανάπτυξης Βασίλης Πολύμερος κι ο γιατρός Γιάννης Χρηστογιάννης.

Το πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει την Δευτέρα και την Τρίτη με προκριματικούς και επαναληπτικούς , Τετάρτη και Πέμπτη επαναληπτικούς και προημιτελικούς , Παρασκευή ημιτελικούς και Σάββατο Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί στα 27 αγωνίσματα εκ των οποίων και τα 14 του Ολυμπιακού προγράμματος.