noodles volos banner

Στους επαναληπτικούς για την πρόκριση ο Χρηστομάνος

Μια δεύτερη ευκαιρία να κυνηγήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους θα έχουν τόσο η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Κωνσταντίνο Χρηστομάνο και Απόστολο Λαμπρίδη που δεν κατάφεραν να πάρουν την απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας ανδρών – γυναικών. Ο Βολιώτης Χρηστομάνος με τον συναθλητή του, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της σειράς τους και θα πάρουν μέρος στους επαναληπτικούς.

Αντίθετα την πρόκριση τους στο Παγκόσμιο που ξεκίνησε στο Άμστερνταμ σφράγισαν τα δυο ελληνικά πληρώματα από τα πέντε που αγωνίστηκαν στο σημερινό πρόγραμμα.

Αρχικά η Κατερίνα Νικολαΐδου τερμάτισε 1η στον προκριματικό του σκιφ ελ βαρών και προκρίθηκαν στα 12 κορυφαία πληρώματα του αγωνίσματος στη διοργάνωση. Λίγο αργότερα πρώτη στον τερματισμό έπεσε και η τετράκωπος άνευ των ανδρών . Οι Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος και Γιάννης Χρήστου (φωτο) με κούρσα τακτικής σκαρφάλωσαν από την 3η θέση στην 1η και πέρασαν στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης.

Πολύ καλή εμφάνιση και από το διπλό σκιφ ελ βαρών των ανδρών όπου οι Νίκος Αφεντούλης και Παναγιώτης Μαγδανής κατέκτησαν την 2η θέση και προκρίθηκαν στον προημιτελικό.