noodles volos banner

Ο αγιασμός του ΟΕΑΝΑΒ

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΕΑΝΑΒ (Ακτή Αγ. Κων/νου) ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός με την ευκαιρία έναρξης της νέας αγωνιστικής χρονιάς όλων των αθλητικών τμημάτων του ομίλου (κωπηλασία, κολύμβηση, τεχνική κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, υδατοσφαίριση ανδρών-γυναικών, ερασιτεχνική αλιεία, υποβρύχια δραστηριότητα).

 

 

Παραβρέθηκαν η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Καλτσογιάννης, εκπρόσωπος της Βουλευτού Μαγνησίας και πρώην Υπουργού Ζέττα Μακρή, εκπρόσωπος του Βουλευτού Μαγνησίας άρη Μουτσινά και ο ειδικός για θέματα αθλητισμού Αλέκος Μεταφτσής.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος του ΟΕΑΝΑΒ Καζάκης Απόστολος καλωσόρισε τους επισήμους και αναφέρθηκε στις καλές δημιουργικές σχέσεις του Ομίλου με όλους τους φορείς ώστε από τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΟΕΑΝΑΒ να ξεπηδήσουν νέοι Ολυμπιονίκες όπως στο παρελθόν οι Βασίλης Πολύμερος, Νίκος Σκιαθίτης και Στέργιος Παπαχρήστος. Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται πως "όλο το Δ.Σ, μέλη, αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι του ναυταθλητισμού είναι υπερήφανοι διότι στην ιστορική διαδρομή από την ίδρυση του Ομίλου από το 1950 με ομοψυχία και αγάπη για τον υγρό στίβο κατόρθωσαν να γίνει ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. από απλός εκπρόσωπος της συνοικίας του Αγ. Κων/νου ο μοναδικός Ολυμπιονίκης Όμιλος της περιοχής μας εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα παγκοσμίως".

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αντιπρόεδρο, Μανώλη Βαρδαλή και την υπεύθυνη των τμημάτων κολυμβητηρίου, Μανουσάκη Ηλέκτρα. Χαιρετισμούς και ευχές προς όλους τους αθλητές και αθλήτριες απηύθυναν, η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού-Τοκαλή, οι οποίες απένειμαν την τιμητική πλακέτα, στον παλαιό παράγοντα του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Απόστολο Κωνσταντέλια, ο οποίος διετέλεσε υπεύθυνος των τμημάτων Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης και υπήρξε από τους στυλοβάτες των τμημάτων αυτών.

unnamed2

unnamed3