noodles volos banner

Μετάλλια για τα βολιώτικα κουπιά

 

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η α' φάση του 81ου πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας, που διεξήχθη στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το τριήμερο 17-19/4 και οι Βολιώτες αθλητές του ΟΕΑΝΑΒ και του ΝΟΒΑ κατέκτησαν συνολικά 12 μετάλλια, ενώ ξεχώρισε η επανεμφάνιση στους αγώνες του ολυμπιονίκη μας Νίκου Σκιαθίτη.

Ο ΝΟΒΑ κατέκτησε συνολικά 8 μετάλλια, τέσσερα ασημένια και τέσσερα χάλκινα. Τη 2η θέση πήραν οι Λεμονάς-Χρηστομάνος-Κανακάκης στη δίκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών, οι Προκοπίου-Λαδόπουλος-Στάμος-Χάγιας-Γιαλαμάς στην τετράκωπο με πηδαλιούχο Εφήβων, οι Λεμονάς-Χρηστομάνος στη δίκωπο άνευ Ανδρών και οι Λαδόπουλος-Προκοπίου-Χάγιας-Δεμέλης-Στάμος-Κυριαζής-Γκαραγκούνης-Καραγιάννης-Γιαλαμάς στην οκτάκωπο εφήβων.
Όσον αφορά στα χάλκινα μετάλλια, αυτά ανήκουν στους Κουσκουρίδα-Λεμονά-Κουρκούμπα-Λαδόπουλο-Γιαλαμά στην τετράκωπο με πηδαλιούχο Εφήβων, στις Τόκα-Δεμελή στο διπλό σκιφ Νεανίδων, τους Λαδόπουλο-Προκοπίου-Χάγια-Στάμο στην τετράκωπο άνευ Εφήβων και την Βόντζου στο σκιφ Νεανίδων.

Ο ΟΕΑΝΑΒ κατέκτησε δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια. Την πρώτη θέση πήραν οι Παπασακελλαρίου-Καλανδαρίδης στο διπλό σκιρ Εφήβων και οι ίδιοι αθλητές μαζί με τον Παπαδήμα στη δίκωπο με πηδαλιούχο Εφήβων. Τα αργυρά μετάλλια κέρδισαν οι Καλανδαρίδης-Παπασακελλαρίου στη δίκωπο άνευ Εφήβων και οι Βαρελοπούλου-Μπιτζιλαίου στη δίκωπο άνευ των Νεανίδων.

 

Last modified onMonday, 20 April 2015 13:46