noodles volos banner

Παρουσίασε ως «ανερχόμενο αστέρι» τον Γ. Καλανδαρίδη η FISA

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Γιάννης Καλανδαρίδης, μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αναχώρησε τη Δευτέρα 31/7/17 από τον Βόλο, προκειμένου να παρακολουθήσει το προπονητικό κοινόβιο στην Καστοριά, ενόψει της συμμετοχής του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας Ανδρών κάτω των 23 ετών, στις αρχές Σεπτεμβρίου, στην Πολωνία.

Σημαντική διάκριση και επιβράβευση για τον Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. αλλά και για την ελληνική Κωπηλασία αποτελεί η επιλογή του Γιάννη Καλανδαρίδη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας FISA να τον παρουσιάσει ως «ανερχόμενο αστέρι» της Παγκόσμιας Κωπηλασίας για τον μήνα Αύγουστο στον Παγκόσμιο Αθλητικό ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συμβολή του προπονητικού τημ του Ομίλου, που αποτελούν οι Σίμος Σάμιος, Σοφία Τασιού και Όλγα Τσόγκα, στην κατάλληλη προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. , οι οποίοι συνεχίζουν και τον Αύγουστο τις προπονήσεις ενόψει των διεθνών αγώνων αλλά και της προσέλευσης νέων αθλητών και αθλητριών.