noodles volos banner

Αξιόλογη παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του κιοκουσινκάι καράτε

  • Published in Karate

Επιτυχής ήταν η παρουσία των Ελλήνων καρατέκα στο 30ό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate που διεξήχθη στις 21-22 Μαΐου στην Βάρνα της Βουλγαρίας από τους αθλητές του εκπροσώπου της μητρικής οργάνωσης του Kyokushinkai Karate (IKO) Ιωάννη Στεφάνου.

Στο εν λόγω πρωτάθλημα, το "παρών" έδωσαν 24 κράτη που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai karate (IKO) με ρεκόρ συμμετοχών αφού έλαβαν μέρος 607 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων, Ανδρών-Γυναικών στο κούμιτε και στα κάτα. Τους αγώνες των Ελλήνων αθλητών έχουν την δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο επίσημο σάιτ της Ελληνικής Οργάνωσης Kyokushinkaikan (www.Kyokushinkaikan.gr).
Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα κάτα (αγώνες τεχνικών του καράτε με υποτιθέμενους αντιπάλους). Έλαβαν μέρος στα κάτα Ανδρών ο Ιωάννης Στεφάνου και ο Μένα Τζίμης στα κάτα Εφήβων. Στο κούμιτε (αγώνες μεταξύ δύο αντιπάλων), καλές ήταν οι παρουσίες των αθλητών Τζίμη Μένα, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία 16-17 ετών -65 κιλών (η διαιτησία του στέρησε τη νίκη), Χοχλιού Νίκου από την Αθήνα (αγωνίστηκε κόντα σε αθλητή από την Βουλγαρία), Αποστόλη Μπεκύρα στην κατηγορία Ανδρών -90 κιλών. Τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τίμησε με την παρουσία του ο Ιάπωνας Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate Shihan Katsuhito Gorai 6 Dan. Στη συνάντηση των αρχηγών-εκπροσώπων κρατών του Kyokushinkai Karate, ο εκπρόσωπος της χώρας μας Ιωάννης Στεφάνου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει και να προσκαλέσει όλους να παραστούν στο 7ο Διεθνές Summer Camp 2016 το οποίο θα διεξαχθεί 6-10 Ιουλίου στη
Σκιάθο.

Last modified onThursday, 26 May 2016 12:37