noodles volos banner

Στον Βόλο η απονομή πτυχίων σε πέντε νέους Κριτές του Shinkyokushikai

  • Published in Karate

Σε μία σεμνή και λιτή εκδήλωση, στο Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai στον Βόλο, μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων και πιστοποιήσεων στους πέντε νέους διεθνείς κριτές του Shinkyokushinkai (International Judge) Full Contact, που ήταν επιτυχόντες στις εξετάσεις  που έγιναν τον Δεκέμβριο του 2016  στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η απονομή έγινε από τον Αρχηγό-εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan, Γιώργο Κοσμίδη, Διεθνή Διαιτητή, και τον Στρατηγό ΕΑ κ. Ταμουρίδη Νικόλαο (Επίτιμο Α’ Υπαρχηγό του ΓΕΣ), παρουσία συνεργατών και Εθνικών Διαιτητών του Ελληνικού Shinkyokushinkai.

Οι Κριτές που πέρασαν με επιτυχία και εντάχθηκαν και επίσημα στο Σώμα των Διαιτητών-Κριτών της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Shinkyokushinkai, είναι ο Shihan Γαλλιός Κωσταντίνος, o Sensei Τζίρας Αθανάσιος, ο Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος, ο Sempai Δεληγιάννης Νικόλαος και ο Sempai Πέτρου Απόστολος.

Οι νέοι Διεθνείς Κριτές και εθνικοί Διαιτητές του Shinkyokushinkai θα αποτελέσουν και την επίλεκτη ομάδα των Διαιτητών, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κάθε επίσημη διοργάνωση.

Η επιτυχία τους αυτή ήταν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας, πρακτικής εκπαίδευσης και εξάσκησης  τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα όσο και στα πολλά Σεμινάρια Διαιτησίας που έλαβαν χώρα στο Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkkyokushinkai όσο και στα καλοκαιρινά και χειμερινά Καμπ (Summer -WinterCamp ).

Μετά την απονομή συζητήθηκαν οι επόμενες διοργανώσεις και συμμετοχές του Ελληνικού Shinkyokushinkai στο εξωτερικό.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του Στρατηγού ΕΑ κ. Ταμουρίδη, οι Μόνιμοι Υπαξιωματικοί του  Λιμενικού κ.κ. Βασίλης Σκυλοδήμος και Βησσαρίων Κράλλης , καθώς και οι εθνικοί διαιτητές Χονδρός  Χάρης, Ζήσης Γεώργιος, Λίλη Βλαχοπούλου, η πρωταθλήτρια Βίκυ Κοσμίδου, ο εκπαιδευτής Παϊτήρης Παναγιώτης, η επί των δημοσίων σχέσεων της Ακαδημίας Shinkyokushinkai κ. Εύα Σγαρδώνη, η  πρωταθλήτρια του Full Contact Μαρία Γεωργαλή  και οι  αθλητές και φίλοι της Ακαδημίας Όλγα Ζήση, Νατάσα Καρατζόγλου και Παγώνη Σταυρούλα.

Η επόμενη κορυφαία διοργάνωση θα είναι το 20ο Διεθνές Summer Camp, που θα γίνει 22η  με 26η Ιουνίου στον Άγιο Ιωάννη-Παπά Νερό Πηλίου στο Ξενοδοχείο Karaoulanis Beach.

 

 

Last modified onFriday, 28 April 2017 19:16