noodles volos banner

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στους Μαχητές

  • Published in Karate

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών του sensei Αντώνη Λεωνίδα  4 dan στον Αλμυρό το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου  2017. Λόγω του αυξημένου αριθμού συμμετεχόντων μαθητών οι εξετάσεις ορίστηκαν σε δύο ημέρες και οι αθλητές χωρίστηκαν σε 5 τμήματα. Όλοι οι μαθητές εξετάστηκαν στην ύλη της πολεμικής τέχνης  Budokai, στο παραδοσιακό και αγωνιστικό Kyokushin, σε τεχνικές Jiu Jitsu, αλλα και στη σωστή εκτέλεση των katas, kihon και kumite.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι αθλητές προετοιμάζονταν πυρετωδώς για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, με αποτέλεσμα να δικαιωθούν οι κόποι της σκληρής δουλειάς, βγάζοντας τον δάσκαλο τους ασπροπρόσωπο επιτυγχάνοντας να προαχθούν και να τους απονεμηθεί η επόμενη ζώνη.

Η επόμενη δραστηριότητα της σχολής είναι  η καλοκαιρινή προπόνηση που θα γίνει την Κυριακή 18 Ιουνίου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Στη συνέχεια ακολουθούν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών junior  και τελευταία δραστηριότητα για τη φετινή χρονιά είναι το καθιερωμένο summer camp στους Νέους Πόρους Πιερίας στις 23,24,25 Ιουνίου .