noodles volos banner

Παραιτήθηκε η Βίκυ Κοσμίδου από μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΟΚ

  • Published in Karate

Την παραίτηση της  από μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε), υπέβαλε η Βίκυ Κοσμίδου σε απάντηση του από 26/07/2017 και με αριθμ. πρωτ. 695 έγγραφου του ΔΣ της ΕΛΟΚ, διά του οποίου εκκαλείτο ως νόμιμη αναπληρώτρια, προερχόμενη από τον συνδυασμό ΚΙΜΕ, να αντικαταστήσει το παραιτηθέν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ κ Αικατερίνη Φωτάκου και να  παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ.

Η επιστολή παραίτησης με ημερομηνία 27 Ιουλίου 2017 προς το Δ.Σ. της Αθλητικής Ομοσπονδίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ», που εδρεύει στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και η οποία κοινοποιείται στον Γεώργιο Μπίκα του Ιωάννου, κάτοικο Αγ. Δημητρίου Αττικής, οδός Ιγνατίου αρ. 19Α, ως επικεφαλής του Συνδυασμού «ΚΙΜΕ (Καράτε Ισχυρό Μαχητικό Ελεύθερο)» και εκλεγμένου μέλους του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ., έχει ως εξής:

"Στις 25/07/2017 έλαβα την αριθ. πρωτ. 685/24.07.2017 πρόσκληση προς τα μέλη του Δ.Σ. για συμμετοχή στη Συνεδρίαση Δ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Κ. για τα θέματα ημερήσιας διάταξης, που αναφέρονται σε αυτή.  

Στις 26/07/2017 έλαβα την αριθ. πρωτ. 695/26.07.2017 με θέμα «πρόσκληση αναπληρωματικού μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο»

 Θα θεωρούσα εξόχως τιμητική την πρόσκλησή σας, αν δεν είχαν προηγηθεί ορισμένα γεγονότα που έθιξαν καταρχάς την προσωπικότητα, το κύρος και την ιστορία μου ως αθλήτριας του Καράτε, ως πρωταθλήτριας Ελλάδος για 20 χρόνια και ως πρωταθλήτριας Ευρώπης με Παγκόσμιες διακρίσεις και που, κατά δεύτερον λόγο, δημιούργησαν προβλήματα στη φήμη αλλά κυρίως στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου  Καράτε, στον οποίο είμαι μέλος και στον οποίο προπονητής είναι ο κ. Γιώργος Κοσμίδης, πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ επί σειρά ετών.

 Όπως για παράδειγμα η αναίτια απαγόρευση μου από γήπεδο την ώρα τέλεσης προπόνησης Καράτε που κανείς σας δεν καταδίκασε ή όπως επίσης η αποπομπή μου από την Εθνική Σχολή Προπονητών Καράτε, δηλαδή ενός  μέλους της Εθνικής Ομάδας Καράτε που 20 χρόνια τώρα αποδεδειγμένα προσφέρει στο άθλημα, αδιάκοπα, με ήθος και βαθιά πίστη στις αρχές του. 

Παρ’ όλα αυτά, τυπικά σας ευχαριστώ για την απόφαση σας ορισμού μου ως μέλους του Δ.Σ. εις αντικατάσταση της κ. Φωτάκου, έστω και με καθυστέρηση οκτώ περίπου μηνών από την παραίτησή της και της οποίας απόφασης η νομική ορθότητα εντόνως δύναται να αμφισβητηθεί για πλείστους όσους λόγους, κατά την ταπεινή μου άποψη! 

 Επειδή όμως, κατοικώ μόνιμα και εργάζομαι στο Βόλο Μαγνησίας, όπου υπηρετώ ως  Υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος και είμαι μητέρα ενός ανήλικου τέκνου τριών ετών, δυστυχώς οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις τη δεδομένη χρονική περίοδο και υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν επιτρέπουν τη μετάβαση και παρουσία μου στις εργασίες και τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. 

 Για τους λόγους αυτούς, δηλώνω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Κ., με το παρόν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), που θα λάβετε σύντομα και σε έντυπη μορφή".

 

Last modified onTuesday, 01 August 2017 10:43