noodles volos banner

Εξεταστής Μαύρων Ζωνών της ΕΛ.Ο.Κ. ο Γ. Στεφάνου

  • Published in Karate

Ανανέωσε το δικαίωμα να είναι εξεταστής Μαύρων Ζωνών ο Ιωάννης Στεφάνου. Σε σχετικό δελτίο Τύπου τονίζεται:

«Ως εξεταστής Μαύρων Ζωνών 1 Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ ανανέωσε το δικαίωμα και συνεχίζει ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της χώρας μας κ. Ιωάννης Στεφάνου κατόπιν επιτυχών εξετάσεων. Πιο αναλυτικά η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ διοργάνωσε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου εξετάσεις πιστοποίησης εξεταστών για την διετία 2018-2019. Οι εν λόγω εξετάσεις έγιναν παρουσία της εξεταστικής επιτροπής Ομοσπονδίας παρουσία του προέδρου της ΕΛ.Ο.Κ  κ. Χρήστου Μπουλούμπαση και των εξεταστών Νικήτα Ζαρουχλιώτη, Πέτρο Πάση, Ποντίδα Εμμανουέλα, Βόβλα Γρηγόρη και Χονδροματίδη Παναγιώτη.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Πάλης στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου είναι και η έδρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε. Ο Ιωάννης Στεφάνου ήταν ο μοναδικός που έλαβε μέρος από τον Νομό Μαγνησίας και κατόπιν επιτυχών εξετάσεων για τη διετία 2018-2019 θα έχει το δικαίωμα να εξετάζει αθλητές μέσω των συλλόγων που εποπτεύει και να απονέμει βαθμούς τεχνικής καταλληλότητας 1 DAN της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε στην τεχνοτροπία του Kyokushinkai Karate.

Αξίζει να αναφέρουμε και τις υπόλοιπες επιτυχίες του Συλλόγου μας Kyokushinkai Karate Βόλου στην οδό (Παγασών 119-Μαγνήτων), με τις τρεις άξιες αθλήτριες του Συλλόγου μας αναγνωρισμένες Μαύρες Ζώνες του Kyokushinkai Karate στην ΕΛ.Ο.Κ, που προτάθηκαν από τον Σύλλογο και τον προπονητή Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιωάννη Στεφάνου, να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτών της ΕΛ.Ο.Κ . Πρόκειται για τις αθλήτριες: Δημητρακοπούλου Αριστέα, Παπαποστόλου Χρύσα και Διακομή Χρυσάνθη, οι οποίες έλαβαν μέρος επιτυχώς στις εξετάσεις Εκπαιδευτών της ΕΛ.Ο.Κ οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.Ο.Κ στα Άνω Λιόσια την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου.

Οι συμμετέχουσες διδάχθηκαν κανονισμούς αγώνων ΚΑΤΑ-ΚΟΥΜΙΤΕ από τον πρόεδρο Κ.Ε.Δ κ. Ιωάννη Κανέλλη, πρώτες βοήθειες από την Ορθοπαιδικό Χειρούργο κ. Αλεξάνδρα Κουκουτσή, διαχείριση αγωνιστικού άγχους από την αθλητική ψυχολόγο κ. Φρόσω Πατσού και διαδικασίες Anti-Doping από μέλος του ΕΣΚΑΝ.

Οι τρεις νέες εκπαιδεύτριες θα έχουν το δικαίωμα ως βοηθοί προπονητών της Γ.Γ. Αθλητισμού να συμμετέχουν σε όλα τα επίσημα Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε στη χώρα μας και να ενισχύουν με την πολύτιμη βοήθειά τους τον Σύλλογό μας».