noodles volos banner

Πρωτιά και πρόκριση του Αν. Κεχαγιά για το παγκόσμιο γκραν πρι

Μία μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Βολιώτης κικ μπόξερ Ανδρέας Κεχαγιάς την περασμένη Κυριακή 14/5 στο Περιστέρι. Ο Κεχαγιάς συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά κικ μπόξινγκ της αθλητικής οργάνωσης Hellas k1 C-Max στην κατηγορία έως 80 κιλών πλήρους επαφής και μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια κατέκτησε την πρώτη θέση. Αυτή η πρωτιά του έδωσε και την πρόκριση για το παγκόσμιο γκραν πρι, που θα γίνει στην πόλη Μανσούρα στην περιφέρεια Ντακάχλιας της Αιγύπτου τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο Κεχαγιάς ξεκίνησε τους αγώνες από τη φάση των προημιτελικών, αποκλείοντας τον αθλητή από τη Μολδαβία στα σημεία στην κανονική διάρκεια του αγώνα (3 γύρους), στα ημιτελικά τον αθλητή από την Κύπρο επίσης στα σημεία στην κανονική διάρκεια (3 γύρους) και στον τελικό αντιμετώπισε τον Ιταλό αθλητή σ’ έναν αμφίρροπο αγώνα με μεγάλη ένταση και νεύρα, καθώς όποιος κέρδιζε θα έπαιρνε και την πρόκριση. Τελικά ο αγώνας έληξε ισόπαλος μετά και από παράταση (4 γύρους) και με απόφαση διαιτητών νικητής αναδείχθηκε ο Κεχαγιάς.

Για την απόφαση των διαιτητών, ο Ιταλός αθλητής δεν πήγε να παραλάβει το αργυρό μετάλλιο διαμαρτυρόμενος για ένα σημείο που δεν του δόθηκε, αλλά στον τρίτο γύρο του ίδιου αγώνα ο Κεχαγιάς διαμαρτυρήθηκε για δύο καθαρά σημεία που δεν του δόθηκαν, με αποτέλεσμα  ο αγώνας να  οδηγηθεί εσφαλμένα στην παράταση. Το χρυσό μετάλλιο ο Βολιώτης πρωταθλητής το αφιέρωσε στη μητέρα του, αφού την Κυριακή ήταν και η γιορτή της μητέρας. Μέχρι να έρθει η μεγάλη αυτή διοργάνωση ο Κεχαγιάς θα πάρει μέρος σε πολλούς ακόμη σημαντικούς αγώνες.

Χορηγός του Κεχαγιά για τις μετακινήσεις, τη διαμονή και τον αθλητικό εξοπλισμό είναι η βολιώτικη εταιρεία φύλαξης T.S.P.G. SECYRITY του  κ. Ανδρέα Βαϊσμένου.