noodles volos banner

Διακρίθηκε στο πανελλήνιο τεχνικών κρούσεων άμμου ο Κεχαγιάς

Δύο αξιόλογες διακρίσεις σημείωσε ο βολιώτης αθλητής του κικ μπόξινγκ Ανδρέας  Κεχαγιάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικών κρούσεων άμμου της Ε.Ο.Τ.Κ. στο αγώνισμα Beach κικ μπόξινγκ πλήρους επαφής στην παραλία της Αρετσούς στην  Καλαμαριά την περασμένη Κυριακή 18/6.

Ο Κεχαγιάς, πρωτοεμφανιζόμενος σε πανελλήνιο πρωτάθλημα άμμου, συνάντησε περισσότερες δυσκολίες στο παιχνίδι του από ό,τι αρχικά είχε υπολογίσει, αφού η ''άμμος δε βοηθούσε'' , ώστε να  κινείται  και να εκτελεί σωστά τις τεχνικές του, με αποτέλεσμα όλοι οι αγώνες του να είναι αμφίρροποι και αγχωτικοί μέχρι το τέλος.

Παρά ταύτα κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία έως 80 κιλών και να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Κεχαγιάς κέρδισε τον πρώτο αγώνα δύσκολα στην παράταση, στα ημιτελικά κέρδισε με ανατροπή στο σκορ στο τέλος της διάρκειας του αγώνα, ενώ στον τελικό χρειάστηκε να φτάσει μετά και από παράταση στο Gold point, καταφέρνοντας να σκοράρει πρώτος και να πάρει τη νίκη.

Μετά τη λήξη των επίσημων αγώνων όλων των κατηγοριών, διεξήχθησαν οι αγώνες open επίδειξης μεταξύ των πρώτων νικητών από κάθε κατηγορία.

Ο Κεχαγιάς κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα στην παράταση, αλλά στα ημιτελικά αντιμετώπισε τον πιο βαρύ αθλητή από όλες τις κατηγορίες με διαφορά περίπου 30 κιλών και ηττήθηκε στα σημεία, περιοριζόμενος στο χάλκινο μετάλλιο.                                                                                            

Ο Κεχαγιάς έχει να μείνει εκτός μεταλλίων σε διοργάνωση εδώ και 28 μήνες. Από τότε έχει  δώσει 67 αγώνες σε 23 διοργανώσεις και έχει καταφέρει να φύγει σε όλες εύκολα ή δύσκολα με ένα μετάλλιο στο στήθος.

Να αναφέρουμε ότι οι πρώτοι νικητές των 8 κατηγοριών μοιράστηκαν το χρηματικό έπαθλο των 3500 ευρώ και θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach κικ μπόξινγκ της I.O.T.S. (International Organization of Technikal Striking) που θα γίνει τέλος Αυγούστου στο Σάγκρες της Πορτογαλίας.

Xορηγός του Κεχαγιά για το 2017 είναι η βολιώτικη εταιρεία φύλαξης T.S.P.G. Security.