noodles volos banner

Διακρίσεις αθλητών του Νικόμαχου σε πανελλήνιους αγώνες

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian jiu-jitsu, (Bjj) που έγινε στις 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013 οι «Μυρμιδόνες» του Α.Σ. Νικόμαχου Βόλου κατέκτησαν 5 μετάλλια και ...έκλεψαν την παράσταση με την εμφάνιση και αγωνιστικότητα τους η οποία συζητήθηκε και χειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.
Το Σάββατο έγιναν οι αγώνες, που με στόχο είχαν την υποταγή του αθλητή, όπου οι αθλητές αγωνίζονται χωρίς στολές, με βερμούδες και μπλουζάκια και ονομάζεται “NO-GI” και την Κυριακή οι αθλητές αγωνίζονται με στολές και ονομάζεται “GI-BJJ” όπου υπάρχει και η μεγαλύτερη συμμετοχή.
Στους αγώνες του Σαββάτου, ο Ορέστης Τσιλογιαννοπουλος μετά από 3 αγώνες έφτασε στον τελικό όπου έχασε και κατέκτησε τελικά το ασημένιο μετάλλιο. Επίσης ο Γρηγόρης Κατσαρός ο οποίος αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία, λόγv μη συμμετοχής ατόμων κατέκτησε και αυτός το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας με μικρή διαφορά στον τελικό.
Την Κυριακή ο Γρηγόρης Κατσαρός μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση, παίζοντας 5 αγώνες και επικρατώντας όλων των αντιπάλων του, νικώντας και στον τελικό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η άριστη τεχνική του εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Ορέστης Τσιλογιαννοπουλος μετά από 3 αγώνες βγήκε τρίτος κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και το ίδιο και ο Ηλίας Σαμαράς-Καμηλαράκης όπου μετά από 4 αγώνες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις άσπρες ζώνες. Οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας Παρασχάκης Χρήστος, Παράσχος Συμεών, Μέμος Ιωάννης και Αλεξίου Βασίλης αγωνιστήκαν πολύ καλά αλλά δεν μπόρεσαν να διακριθούν.
Είναι η πρώτη φορά που αθλητές από τον Βόλο κατακτούν τόσα μετάλλια στο άθλημα το οποίο είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενο και έχει οργανωθεί ήδη στην Ελλάδα. Είναι επίσης η πρώτη φορά που αθλητής από τον Βόλο κατακτά χρυσό πανελλήνιο μετάλλιο. Οι αθλητές προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες που θα γίνουν τον Φεβρουάριο. Στους αγώνες συμμετείχαν 400 αθλητές από όλα τα σωματεία της χώρας και ο Α.Σ. Νικόμαχος το μόνο σωματείο από το νομό Μαγνησίας. 

nik

Δελτίο Τύπου από τον Νικόμαχο Βόλου

Last modified onSaturday, 28 December 2013 11:38