noodles volos banner

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Νικόμαχο ανάμεσα σε 80 σωματεία

Στις αρχές Μαρτίου έγινε το πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα για τη συγκρότηση των κλιμακίων της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για το 2016. Ο Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου συμμετείχε με 20 αθλητές και κατέκτησε 14 μετάλλια,4 χρυσά, 4 ασημένια και 6 χάλκινα. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 900 αθλητές από 80σωματεία της Βορείου Ελλάδος. Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό και αρκετοί αθλητές έκαναν από 3-4 αγώνες για να φτάσουν στην κατάκτηση του μεταλλίου. Και αυτό αναμενόμενο αφού το κλιμάκιο πλέον αποτελεί όνειρο για κάθε αθλητή.

Σε ότι αφορά τους αθλητές του συλλόγου χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Γκαγιάννη Τάνια, Μανωλάκη Γιολάντα, Βαινάς Κωνσταντίνος και Λημνιώτη Μαρία- Ζωή. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Βογιατζή Αγγελική, Σανίδας Νικόλαος, Χρηστάκης Βαλάντης, Σχοινά Βιβή και χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Βογιατζής Δημήτρης, Γκογκινούδη Παρασκευή, Ευγενικού Δανάη, Καραμπίνη Γεωργία, Αντωνίου Χρήστος και Πούλιου Αθηνά. Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι άλλοι αθλητες και αθλήτριες που αγωνιστικαν χωρις να καταφερουν να διακριθούν.

Με τα αποτελέσματα αυτά ο Νικόμαχος Βόλου κατατάσσεται ως τρίτος καλύτερος σύλλογος στη Βόρεια Ελλάδα στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανιδων μέχρι στιγμής. Να υπενθυμίσουμε πως στις προκρίσεις του προηγούμενου έτους για τα κλιμάκια του 2015 ο σύλλογος κατέληξε ως ο πέμπτος καλύτερος, ανάμεσα στους 80 της Βορείου Ελλάδος και έχει ήδη5 άτομα στα κλιμάκια, τα οποία προπονούνται, διαμένουν και σιτίζονται δωρεάν από την Ε.ΤΑ.Β.Ε. στα προπονητικά διήμερα που γίνονται.