noodles volos banner

Στο Πανευρωπαϊκό της Βουλγαρίας ο Αντωνόπουλος του Νικόμαχου

Άλλος ένας αθλητής του Νικόμαχου Βόλου θα αγωνιστεί εκπροσωπώντας την Εθνική ομάδα Νέων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο, που θα γίνει στη Βουλγαρία από τις 6 έως τις 9 Απριλίου 2017. Πρόκειται για τον αθλητή Αντωνόπουλο Ευάγγελο, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία -58 κιλά Ανδρών.

Ο αθλητής κλήθηκε στην Εθνική ομάδα μετά από την επιτυχή διάκριση που είχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που είχε γίνει στο Βόλο στις 25 και 26 Φεβρουαρίου.

« Μεγάλη τιμή για μένα και τον σύλλογο να αγωνιστώ με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας» δήλωσε ο ίδιος ο αθλητής, ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Εκτός αυτού την ερχόμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα μαθητών Λυκείου, που θα γίνει στην Αθήνα στις 5 και 6 Απριλίου, 6 αθλητές του Νικόμαχου θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν μετάλλιο καθώς και να πάρουν τα μόρια που θα τους βοηθήσουν για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο.

Επίσης 25 αθλητές του συλλόγου θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που θα γίνει στις 8-9 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Εβδομάδα πολλών αγώνων και δραστηριοτήτων για το σύλλογο και εύχονται όλοι τα καλυτέρα αποτελέσματα για τους αθλητές.