noodles volos banner

Διακρίσεις των ιστιοπλόων του Ο.Ε.Α. - Ν.Α.Β. στο Γαλαξίδι

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α. - Ν.Α.Β. συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα «Θέμης Λεμπεσόπουλος» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Γαλαξιδίου για σκάφη τύπου optimist και laser 4.7. με ένα αθλητή στα laser και  πέντε αθλητές και μια αθλήτρια στα Optimist. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 4 ιστιοδρομίες.

Στην κατηγορία optimist η αθλήτρια Βιολέτα Αντωνοπούλου κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ στην κατηγορία laser 4.7 ο αθλητής Γιώργος Δεληγιάννης κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Οι αθλητές Γιάννης Σάρκος, Νίκος Σάρκος, Γιώργος Βλάχος Σπύρος Μπαλώνης κατέλαβαν καλές θέσεις, ενώ πολύ θετική ήταν και η συμμετοχή του Πάρη Μορφωνιού στον πρώτο του αγώνα.

Στον αγώνα επίσης συμμετείχαν ο Ναυτικός Όμιλος Αταλάντης, ο Ναυτικός Όμιλος Ραφήνας "Αλκυών", ο Ναυτικός Όμιλος Αιγίου και ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας.  Η διοργάνωση του αγώνα από τον Ν.Α.Ο. Γαλαξιδίου ήταν εξαιρετική.

Στους πρώτους κάθε κατηγορίας δόθηκαν αναμνηστικά από τη συλλογή του αείμνηστου Θέμη Λεμπεσόπουλου. Ο Ο.Ε.Α.- Ν.Α.Β. συγχαίρει τον προπονητή  Ιωάννη Περιβολιώτη και τους αθλητές-τριες  για τις επιτυχίες τους και την αθλητική συμπεριφορά τους!