noodles volos banner

Νέα της Σκακιστικής Ένωσης Βόλου

Ξεκίνησε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το 4ο ατομικό τουρνουά πουλ (2015) που διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου στο εντευκτήριο του συλλόγου με τη συμμετοχή 21 σκακιστών. Γι αυτό το λόγο στο Α γκρουπ δυναμικότητας συγκροτήθηκαν δυο ισοδύναμοι όμιλοι (Α1 και Α2) και στο Β γκρουπ δυναμικότητας, ένα όμιλος (Β). Οι παρτίδες του 1ου γύρου και των τριών ομίλων διεξήχθησαν κανονικά και χωρίς καμία αναβολή. Στον Α1 όμιλο είχαμε την επανεμφάνιση μετά από πολλά χρόνια σε τουρνουά του προέδρου του συλλόγου Γ. Καβούρη, που όμως ηττήθηκε από το νεαρό αντίπαλο του καθώς και του παλαιού επίσης σκακιστή, Δ. Πετρούλια που και αυτός ηττήθηκε από το νεαρό αλλά έμπειρο αντίπαλο του. Στον Α2 όμιλο είχαμε ισοπαλία στην παρτίδα μεταξύ των έμπειρων σκακιστών Κορώνα Β.- Τζαμτζή Κ.
Τα πλήρη αποτελέσματα και στους τρεις ομίλους έχουν ως εξής:
Γκρουπ Α
Α1 Όμιλος: Ζαϊρές Κ - Χατζηπολίτης Γ. 0-1, Παπαδούλης Γ. - Πετρούλιας Δ. 1-0, Οικονομίδης Σ. - Καβούρης Γ. 1-0
Α2 Όμιλος: Φώτου Χρ. - Δημόπουλος Χρ. 0-1, Κορώνας Β. - Τζαμτζής Κ. 0,5-0,5, αλατζαντωνάκης Αλ. - Λαγάρας Στ. 0-1
Γκρουπ Β
Β Όμιλος: Τζαμτζής Σ. - Αγραφιώτης Στ. 0-1, Μαλαμούλης Δ. - Αγραφιώτης Μ. 0-1, Χατζίρη Αικ. - Γιαννούλας Ι. 0-1, Βάσιλας Εκτ. - Καλλίας Σπ. 0,5-0,5, Παπαιωάννου Π. (Bye)
Τους αγώνες διαιτήτευσαν ο Ι. Σκοτεινιώτης και ο Ι. Πατρίκος.
Την επόμενη Κυριακή θα διεξαχθούν οι παρτίδες του 2ου γύρου για όλους τους ομίλους.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ξεκινά και το 2ο ατομικό νεανικό τουρνουά πουλ που διοργανώνει η Σ.Ε. Βόλου και στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι σκακιστές γεννήθηκαν μετά την 1/1/1997. Δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Η προκήρυξη του τουρνουά με άλλες λεπτομέρειες βρίσκονται στις ιστοσελίδες του συλλόγου: https://sevolou.files.wordpress.com/2015/09/sevolou_youth_oct2015.pdf. και https://sites.google.com/site/sevolou/

α