noodles volos banner

Στόχος οι τρεις νίκες μέχρι τη διακοπή

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι έχει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτή την Κυριακή υποδέχεται την ΑΕ Πυλαίας με στόχο άλλη μία νίκη που θα διατηρήσει την βολιώτικη ομάδα ψηλά στην κατάταξη.
Με ρεκόρ πέντε νίκες και δύο ήττες, οι "ερυθρόλευκες" του Μιχάλη Καπουρνιώτη φιγουράρουν στην 3η θέση του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Απομένουν άλλα τέσσερα ματς μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, εκ των οποίων τα τρία μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και το τελευταίο ύστερα από διακοπή σχεδόν ενός μηνός. Κατά σειρά ο Ολυμπιακός θα παίξει εντός με την Πυλαία, εκτός έδρας με την Αναγέννηση Ρυσίου (που είναι ουραγός αλλά επικίνδυνη εφόσον αγωνίζονται κάποιες έμπειρες αξιόλογες αθλήτριες που διαθέτει), τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης εντός. Αυτοί οι αγώνες την Κυριακή 29/11, 6/12 και 13/12 αντιστοίχως. Ο α' γύρος κλείνει με αγώνα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη -που είναι πρώτος κι αήττητος στον όμιλο- στις 10/1 και βασική επιδίωξη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού είναι η ομάδα να πάει με ρεκόρ 8-2 στο ντέρμπι κορυφής.
Παράλληλα εκτός από το ροζ φύλλο αγώνα στην αναμέτρηση της Κυριακής, Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος θέλουν να μοιράσουν το χρόνο στις αθλήτριες, να ξεκουραστούν κάποιες παίκτριες που έχουν αγωνιστεί περισσότερο και να προφυλαχθούν κάποιες άλλες που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα, εφόσον το επιτρέψει η εξέλιξη του ματς, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν πιο πολύ οι μικρότερες σε ηλικία που αποκτούν πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις σε μια ανταγωνιστική ομάδα και παρουσιάζονται βελτιωμένες παιχνίδι με παιχνίδι.