noodles volos banner

Τέταρτος ο Α.Ο. Αγριάς στο Final Four Κεντρικής Ελλάδας στο σκάκι

Φίλοι του σκακιού και συνοδοί των αθλητών παρακολούθησαν την Κυριακή 26/3 στην αίθουσα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας-Ε.Σ.ΣΚ.Ε. Μακροπούλου 93 στη Λαμία είκοσι τέσσερις αθλητές και αθλήτριες,  που αγωνίσθηκαν στους αγώνες του  Final Four για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας της  Κεντρικής Ελλάδας για το 2017.

Οι αθλητές αγωνίσθηκαν σύμφωνα με την προκήρυξη της Ένωσης (223/20-01-2017) σε 6 σκακιέρες και με χρόνο 90 λεπτά συν 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση και με δεύτερη περίοδο (μετά τα 40’’ στην κίνηση) 15 λεπτά ακόμη για κάθε αθλητή.

Στην ημιτελική φάση η Σ.Α. Λαμίας έχασε από την ομάδα του Σ.Σ Λάρισας με σκορ  5,5-0,5  και ο Α.Ο. Αγριάς έχασε από τον Σ.Ο. Λαμίας με σκορ 3,5-2. Στους απογευματινούς αγώνες, στον μικρό τελικό η Σ.Α. Λαμίας νίκησε τον Α.Ο. Αγριάς με 3-2 και στον τελικό ο Σ.Σ. Λάρισας  νίκησε τον Σ.Ο. Λαμίας με σκορ  4-2 και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της Κεντρικής Ελλάδας για το 2017.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1.  Σ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ   2017

2.  Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ

3.  Σ.Α. ΛΑΜΙΑΣ

4.  Α.Ο. ΑΓΡΙΑΣ

Συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στις διοργανώτριες  ομάδες της Λαμίας, όσο και στην Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας για τους άψογους αγώνες που διοργάνωσαν, αλλά και στους αθλητές όλων των ομάδων της Κεντρικής Ελλάδας, που αγωνίσθηκαν σε όλες τις φάσεις του πρωταθλήματος. Οι  πρώτες σκακιέρες των αγώνων του Final Four μεταδόθηκαν  online στο διαδίκτυο στην δ/νση:  livechess.esske.net

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού, το Final Four του ατομικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε., θα διεξαχθεί τη Μ. Δευτέρα και τη Μ. Τρίτη στην αίθουσα των σκακιστικών ομίλων της Λαμίας.