noodles volos banner

"Σκυτάλη στη φιλανθρωπία" στις 2/11

Μια μεγάλη γιορτή για τηn πόλη μας αποτελούν οι αγώνες σκυταλοδρομίας 2X4 χιλιομέτρων και 4Χ2 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν το πρωί της μεθεπόμενης Κυριακής 2 Νοεμβρίου στη παραλία του Βόλου. Οι πολίτες της Μαγνησίας θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να ανταγωνιστούν και να συναγωνιστούν, μέσα από τους πρωτότυπους αυτούς αγώνες που καλλιεργούν το ομαδικό πνεύμα. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, πάντα δίνοντας το "παρών" σε όλα τα μεγάλα γεγονότα μετέχει υποστηρικτικά, οργανωτικά αλλά και με πάρα πολλές συμμετοχές μελών του στον αγώνα αυτό, που αξίζει να σημειωθεί ότι θα προσφέρει σημαντική ενίσχυση από τις εισπράξεις στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι αναμένονται πολλές συμμετοχές επίσης από αθλητές από όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας και όχι μόνο, καθώς πάντα οι δρομείς του ΣΔΥΒ μετέχουν σε όλους τους αγώνες που διοργανώνουν και υποστηρίζουν οι φίλοι σύλλογοι των άλλων πόλεων στη περιοχή τους, ενώ και αυτοί πάντα υποστηρίζουν το σύλλογο μετέχοντας στους δικούς του αγώνες, δίνοντας όλοι το μήνυμα της συνεργασίας πόλεων και συλλόγων. Οι γονείς ας έχουν υπόψη ότι μπορούν και αξίζει να βάλουν τα παιδιά τους να τρέξουν στους αγώνες, καθώς έχουν προγραμματιστεί και αγώνες για παιδιά 4 Χ 100 και 4 Χ 200 μέτρων. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, για μικρούς και μεγάλους, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.vikos.relays.gr/

Το σύνθημα στα Relays του Βόλου είναι ένα: Σκυτάλη στη φιλανθρωπία και τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Οι Βολιώτες και όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στα Street Relays θα τρέξουν όχι μόνο για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία τους, αλλά και να για να προσφέρουν βοήθεια υλική και όχι μόνο στα μικρά παιδιά του Ορφανοτροφείου. Στόχος είναι μέσα από τα Volos Street Relays όχι μόνο να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Βόλου (θα δοθεί το 50% των εσόδων) σε καιρούς πολύ δύσκολους, αλλά κυρίως να προβληθεί και να γίνει ευρέως γνωστό το έργο που συντελείται εκεί για τους συνανθρώπους μας, για μικρά παιδιά.