noodles volos banner

Άρχισαν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Βόλου

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι ετοιμασίες για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόλου, τον αγώνα που αναμένεται να προσελκύει πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα στον Βόλο αναπτύσσοντας τον αθλητικό τουρισμό της Μαγνησίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη 1η ημέρα που άνοιξαν οι εγγραφές, το ενδιαφέρον τόσο μεμονωμένων αθλητών, όσο και πλήθους συλλόγων της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλο.

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Βόλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, με αφετηρία και τερματισμό τη παραλία του Βόλου, διαδρομή προς τις Αλυκές με επιστροφή, σε θαυμάσια διαδρομή δίπλα στην θάλασσα. Παράλληλα θα διεξαχθεί ο 22ος Δρόμος Υγείας, για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας και τα παιδιά, που θα είναι απόστασης 3 χιλιομέτρων. Όλες οι πληροφορίες, οδηγίες και κανονισμοί για τον αγώνα βρίσκονται στη σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγέιας Βόλου στο facebook, https://www.facebook.com/sdyvolou. Οι ενδιαφερόμενοι για τον Ημιμαραθώνιο μπορούν να κάνουν τις εγγραφές μέσω του λινκ https://results.chronolog.gr/registration.aspx… , το οποίο για ευκολία βρίσκεται και στη σελίδα του συλλόγου στο facebook.
Εγγραφές για τον αγώνα των 3 χιλιομέτρων γίνονται στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δ/νση Αθλητισμού Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως πρωινές ώρες εργάσιμες ημέρες τηλέφωνο 2421071770, 6994583137 Κώστας Κυριαζής. Επίσης στη σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο Facebook, και στο κατάστημα ASPIRINA Δημητριάδος 160, Σπύρος Τρύφωνος τηλ.2421023523, 6976219521. Οι εγγραφές και για τους δύο αγώνες λήγουν τη Τετάρτη 20 Μαΐου 2015.