noodles volos banner

Στο βάθρο ο Π. Πήτας του Γ.Σ. Βόλου στο πανελλήνιο συνθέτων

Στην επιτυχία του Παναγιώτη Πήτα, που αναδείχθηκε δεύτερος πανελληνιονίκης στους Νέους και τρίτος στους άνδρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων στις Σέρρες, αναφέρεται δελτίο Τύπου του Γ.Σ. Βόλου. Αναλυτικά:

«Στο βάθρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων ανέβηκε ο αθλητής του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, Παναγιώτης Πήτας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των ΝΕΩΝ και την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ΑΝΔΡΩΝ.

Κράτησε μ’ αυτόν τον τρόπο τα περσινά κεκτημένα, έχει όμως σημασία με ποιον τρόπο το κατόρθωσε αυτό. Μια χρονιά σχεδόν χαμένη, ένεκα οστικού οιδήματος,  χωρίς κανονική προπόνηση, αποθεραπεία και επάνοδο τον τελευταίο μήνα.

Έφτασε στο πανελλήνιο με άγχος και αβεβαιότητα και τότε το πρωί της έναρξης του αγώνα παρουσιάστηκε νέο πρόβλημα στην προθέρμανση- θλάση στο μυοτενόντιο του αχίλλειου του δεξιού ποδιού…

Αρνείται να δεχθεί να εγκαταλείψει τον αγώνα, για να αποφύγει τα χειρότερα, με ένα πόδι αγωνίζεται δύο ημέρες σε δέκα αγωνίσματα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και μόνο με τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα του και την τεράστια θέληση του να δικαιώσει τον εαυτό του, τον προπονητή του -Γιάννη Κουτσοφλίνη- και τον ιστορικό Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ, που υπεραγαπάει, καταφέρνει όχι μόνο να τερματίσει τον αγώνα, όχι μόνο να ανέβει δύο φορές στο βάθρο, αλλά να βελτιώσει τις επιδόσεις του σε πολλά αγωνίσματα.

Παναγιώτη, με τη δύναμη της ψυχής σου συγκίνησες όχι μόνο εμάς τους ανθρώπους του συλλόγου που ήμασταν δίπλα σου αλλά και τους “αντιπάλους συναθλητές” και όλον τον κόσμο, που παρακολούθησε επί διήμερο, από κοντά και με αγωνία την προσπάθειά σου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, είναι μια μικρή λέξη για να επιβραβεύσει την όλη σου προσπάθεια. Να σε θαυμάζουν οι γονείς σου, που σε διαπαιδαγώγησαν και σε μεγάλωσαν, με ήθος και πίστη σε  αξίες.

Να είσαι πάντα καλά από δω και στο εξής και να συνεχίσεις με τον ίδιο τρόπο. Οι άνθρωποι του συλλόγου πάντα θα είναι δίπλα σου. Συγχαρητήρια στον προπονητή σου, Γιάννη Κουτσοφλίνη, που σε πιστεύει ως αθλητή και ως άνθρωπο και θα σε βοηθά σε ό,τι χρειαστείς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στους δυο φυσικοθεραπευτές, που σε βοήθησαν και θα βοηθούν τα μέγιστα, την Τζίνα Κουτσοφλίνη και τον Γιάννη Μάκο. Δεν το βάζουμε κάτω, Παναγιώτη, συνεχίζουμε σε λίγες μέρες στην Πάτρα στο επόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα…»

1serres Pitas gsv

Last modified onTuesday, 30 May 2017 08:37