noodles volos banner

Νέο ξεκίνημα για το κολυμβητικό τμήμα του ΑΣ Ολυμπιακός

Νέο ξεκίνημα με νέα δυναμική αποφασίστηκε από την Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 για το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου.

Το κολυμβητικό τμήμα τα τελευταία χρόνια δεν διατηρούσε αγωνιστικά τμήματα, με αποτέλεσμα να υπάρχει  υποβάθμιση και έλλειψη ενδιαφέροντος.

Για την καινούργια κολυμβητική περίοδο αποφασίστηκε το τμήμα να αναλάβουν δυο έμπειροι παράγοντες οι κκ Αυφαντής Γεώργιος και Αναστασιος Σταμος οι οποίοι θα έχουν την διοικητική και αγωνιστική οργάνωση του τμήματος.

Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αθλητές που έχουν Πανελλήνιες διακρίσεις και βρίσκονται στην διαδικασία  μετεγγραφής στον Ολυμπιακό Βόλου, που επιθυμούν να συμμετέχουν  στους αγώνες με το όνομα τα χρώματα και το σήμα του Ολυμπιακού Βόλου.

Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι πάγια σε όλα τα τμήματα που διατηρεί και έχει σχέση με όσους έρχονται για να προσφέρουν, ότι δεν πρόκειται να δεσμεύσει κανέναν αθλητή η αθλήτρια, που θα ζητήσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο, ζητώντας ανταλλάγματα.

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται οι δυο παράγοντες με ικανότατους προπονητές που θα ανακοινωθούν εντος της εβδομάδος και θα αναλάβουν το έργο ανασυγκρότησης του κολυμβητικού τμήματος.

Καλούνται όλοι οι παλαιοί αθλητές και αθλήτριες και όσοι άλλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη νέα αυτή προσπάθεια να είναι την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 18.30 μμ στην θύρα 4 του ΕΑΚ Βόλου για ενημέρωση και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972243545.  

Last modified onTuesday, 02 September 2014 15:51