noodles volos banner

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Βολιώτισσα Β. Κοφίδη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για την ελληνική ομάδα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Κούνεο της Ιταλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο 5-7 Μαΐου.

Συγκεκριμένα κατέλαβε την 2η θέση με 650 βαθμούς, έναντι 703 της Ιταλίας, η οποία ήταν 1η και 521 της Ισπανίας, που ήταν 3η. Συμμετείχαν επίσης και οι Τσεχία, Γαλλία, Ουκρανία, Ρωσία, Ισραήλ, Ελβετία, Σαν Μαρίνο, Ολλανδία, Λευκορωσία, Γερμανία, Πολωνία και Τουρκία.

Η ελληνική αποστολή στους αγώνες αυτούς κατέκτησε συνολικά 7 μετάλλια (1 χρυσό στο Higlight, 1 αργυρό στο Κόμπο και 5 χάλκινα στο Τεχνικό Ομαδικό και Ελεύθερο Ντουέτο και Τεχνικό και Μικτό Ντουέτο).

Η Βολιώτισσα ΚΟΦΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΝΟΒ-Α απέσπασε 4 μετάλλια:  1χρυσό στο Higlight, 1 ασημένιο στο κόμπο και δυο χάλκινα στο Τεχνικό Ομαδικό και στο Μικτό Ντουέτο , που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες για το μέλλον από την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση με τις πολύ δυνατές συμμετοχές και εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγχρονίστρια, η οποία στο παρελθόν είχε και Παγκόσμιες διακρίσεις (5η και 7η θέση), εκτός από πρωταθλήτρια της Συγχρονισμένης Κολύμβησης είναι και αριστούχος μαθήτρια της Δευτέρας Λυκείου στο 2ο Λύκειο Βόλου. Της αξίζουν λοιπόν διπλά συγχαρητήρια.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν την αθλήτρια Κοφίδη Βασιλική, που επάξια εκπροσώπησε την πόλη της και τη χώρα της στην Ευρώπη με  τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, τον προπονητή της κ. Κυριάκο Τάσιο, την έφορο Εθνικής Ομάδας και αντιπρόεδρο του ΝΟΒ-Α, κ. Μαρία Παρασκευοπούλου, η  οποία ήταν και αρχηγός της αποστολής στην Ιταλία και εύχεται καλές επιτυχίες στη συνέχεια.