noodles volos banner

Πλήθος επιτυχιών για τους τενίστες του ΟΑΜ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε από τους πρώτους μήνες του 2016 η αγωνιστική σεζόν για τους αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας. Αρχίζοντας από το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην πόλη του Βόλου στις 13-14 /2/2016 στην κατηγορία 12 ετών κοριτσιών η Ρουσμένη Ελευθερία κατέλαβε την πρώτη θέση της κατηγορίας ακολουθώντας την η Αναγνώστου Αγγελική στη δεύτερη θέση και η Στεργιούλα Μαρία στην τρίτη θέση. 

Στην κατηγορία των 14 ετών αγοριών διακριθήκαν στην τρίτη θέση οι αθλητές Διαμαντόπουλος-Γκαμαλέτσος Βασίλης και Κελαϊδόπουλος Ανδρέας. Τέλος στην κατηγορία 16 ετών στα αγόρια ο Ρουσμένης Αναστάσιος βγήκε τρίτος όπως επίσης τρίτη βγήκε στην κατηγορία 16 ετών η Καρπούζα Σοφία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω πρωτάθλημα, με πρωτοβουλία του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας, υπήρξε και φιλανθρωπική δράση, στην οποία οι αθλητές προσέφεραν ρούχα και παπούτσια. Η ανταπόκριση ήταν πέρα των προσδοκιών των παραγόντων του συλλόγου οι οποίοι με την σειρά τους τα παραδώσαν την επόμενη ημέρα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.
Συνεχίζοντας στο 1ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα από τις 26/2 έως 2/3/2016, στην κατηγορία 18 ετών κοριτσιών η αθλήτρια του συλλόγου Παλάσκα Αναστασία-Μαρία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του διπλού και με το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του μονού. Οι διακρίσεις συνεχίζονται και στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών με την Ρουσμένη Ελευθερία να κερδίζει το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του μονού. Στην ίδια κατηγορία στο αγώνισμα του διπλού οι Ρουσμένη Ελευθερία-Αναγνώστου Αγγελική κατέλαβαν την τρίτη θέση.
Η συγκομιδή των μεταλλίων συνεχίζεται και στο 1ο Ε2 Εθνικό Πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου από τις 11 έως 15/3/2016 οι κατηγορίες 12 &14 (αγοριών-κοριτσιών) και στην Λαμία η κατηγορία 16 (αγοριών-κοριτσιών). Στην κατηγορία των κοριτσιών 12 ετών, οι Αναγνώστου Αγγελική-Ρουσμένη Ελευθερία κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα του διπλού και την τρίτη θέση στο αγώνισμα του μονού. Στην ίδια κατηγορία στο αγώνισμα του διπλού η Στεργιούλα Μαρία διακρίθηκε στην τρίτη θέση. Στην κατηγορία των 14 ετών στα αγόρια, ο Διαμαντόπουλος-Γκαμαλέτσος Βασίλης στο αγώνισμα του διπλού κατέκτησε την τρίτη θέση. Στην κατηγορία 16 ετών στο αγώνισμα του διπλού, τα αγόρια Μπάτσικας Μιχαήλ-Ρουσμένης Αναστάσιος και τα κορίτσια Αναγνώστου Ευαγγελία-Καρπούζα Σοφία κέρδισαν το αργυρό μετάλλιο.
Τέλος σε δύο τουρνουά τα οποία έγιναν στη Λάρισα στις 20-21/2 & 5-6/3 οι εμφανίσεις των μικρών αθλητών στην κατηγορία των δέκα ετών κάθε άλλο παρά απαρατήρητες μπορούν να περάσουν. Στο πρώτο, τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν ο Μπαμπινιώτης Άγγελος και η Χριστοφορίδου Μαριάνθη ενώ την δεύτερη θέση στα αγόρια πήρε ο Καρπούζας Κων/νος. Στο δεύτερο τουρνουά, στα αγόρια πρώτος αναδείχθηκε ο Καρπούζας Κων/νος και στην τρίτη θέση ο Κουτσογιάννης Γιάννης και ο Τζαμτζής Σάββας.

Στη φωτογραφία, πάνω αριστερά ο Διαμαντόπουλος-Γκαμαλέτσος Βασίλης, πάνω δεξιά η Στεργιούλα Μαρία, κάτω αριστερά οι Χριστοφορίδου Μαριάνθη, Μπαμπινιώτης Αγγελος, κάτω δεξιά ο Καρπούζας Κωνσταντίνος