noodles volos banner

Δύο νίκες-μία ήττα για τις ομάδες της Αργούς

Με  3-0 σετ επιβλήθηκε του Ασκληπιού Τρικάλων η ανδρική ομάδα της Αργούς στον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα, που έγινε στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας. Οι "κυανέρυθροι" αγωνίστηκαν χωρίς το βασικό πασαδόρο Μάκη Κούντρια λόγω ασθένειας, τη θέση  ου οποίου κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο ο έτερος πασαδόρος Αποστόλης Στρούγγης. Στο αγωνιστικό μέρος η Αργώ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς  και κατάφερε να επιβληθεί ενός πολύ αξιόμαχου αντιπάλου που είχε στη σύνθεσή του νεαρούς αλλά πολύ ταλαντούχους παίκτες. Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να δώσει  χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.  
Με τη νίκη αυτή η Αργώ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, ενώ υπολείπονται δύο αγωνιστικές εκτός έδρας με ΑΨΛ Μεδεών και Ασκληπιό αποδεικνύοντας έτσι την πολύ καλή φετινή της πορεία στην πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Τα σετ: 27-25,25-22,25-23
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπύρος): Ισλαμάι, Σωτηρίου, Μορφίδης, Τσιάκαλος, Τερνιώτης, Γκριμπίζης, Κόκκας, Στρούγγης, Βούλγαρης, Ιτούδης, Πασπαράκης, Παπαδημητρίου.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γούλας) Αναγνώστου, Λιανός, Θάνος, Βήτας Ι, Βήτας Σ, Ντούλας, Αμυρώτος, Γούλας.
 
"Λύγισαν" στο τάι μπρέικ οι γυναίκες: Την ήττα με 3-2 σετ γνώρισε το Σάββατο η γυναικεία ομάδα της Αργούς από τον Ασκληπιό, σε αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' Εθνικής κατηγορίας. Η βολιώτικη ομάδα αγωνίστηκε με πολλές απουσίες βασικών παικτριών, αλλά παρόλα αυτά πάλεψε πολύ δυνατά για τη νίκη, η οποία κρίθηκε τελικά στο τάι μπρέικ, ύστερα από δυόμιση ώρες αγώνα. Το αποτέλεσμα αυτό έκρινε πλέον και μαθηματικά τον Ασκληπιό πρωταθλήτρια ομάδα, ενώ υπολείπεται μία ακόμη αγωνιστική.       
Τα σετ: 12-25, 20-25, 25-17, 25-22, 5-15
ΑΣ ΑΡΓΩ (Ρήγας Χ) Γεωργουλά, Καραναστάση, Παπαθανασίου, Παπούλια,Φιλιππίδη,  Σταματίου, Λεφάκη, Κανέλλου, Γάκη, Ζαφειρίου, Κονίστη, Κατσιφά.
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Καμινάρης Β.) Λιούλιου, Γκουτζιούπα, Βουλγαράκη, Τόλλιου, Ντιρογιάννη, Μακράκη, Προβίδα, Γεωργίου, Γατσά,Τσούκα, Κουκουτή, Χύτα.

Πήραν το ντέρμπι οι κορασίδες: Με πολλές απουσίες αγωνίστηκε η ομάδα των κορασίδων χθες στο κλειστό της Ν.Ιωνίας, όπου αντιμετώπισε την Νίκη Βόλου, σε αγώνα του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ. Χρειάστηκαν δυόμιση ώρες αγώνα και το 5ο σετ για να κρίνουν τον τελικό νικητή που ήταν η ομάδα της Αργούς.

Last modified onTuesday, 24 March 2015 11:03