noodles volos banner

Νίκη για τους άνδρες της Αργούς στο Δίστομο

Στο μακρινό και μαρτυρικό Δίστομο βρέθηκε την Κυριακή η ανδρική ομάδα της Αργούς προκειμένου να δώσει τον προτελευταίο αγώνα της για το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας. Η βολιώτικη ομάδα κέρδισε τον αγώνα με 3-1 σετ και έτσι εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε η ΕΑ Λάρισας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής στο Δίστομο, η αθλητές της Αργούς επισκέφτηκαν το μνημείο των θυμάτων του ολοκαυτώματος της μαρτυρικής πόλης.
 
Τα σετ: 25-22, 21-25, 25-23, 25-20
ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ: Στενός, Τράκης, Κατσούμπας, Κόκκινος, Παπαδούλης, Αντωνάκης, Καρανίσας.
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπύρος): Ισλαμάι, Σωτηρίου, Μορφίδης, Τσιάκαλος, Τερνιώτης, Γκριμπίζης, Κόκκας, Κούντριας, Βούλγαρης, Ιτούδης, Πασπαράκης, Παπαδημητρίου
 
Αποτελέσματα της αγωνιστικής: Ασκληπιός-ΓΣ Δεσκάτης 3-0, ΕΑΛ-ΑΕΛ 3-0, ΑΨΛ Μεδεών-Αργώ Βόλου 0-3.
Βαθμολογία: ΕΑΛ 33, Αργώ 27, ΓΣ Λαμίας 19, ΑΨΜ Μεδεών 14, Ασκληπιός 15, ΑΕΛ 7, Δεσκάτη -7.

Φινάλε με ήττα για τις γυναίκες
Με ήττα αποχαιρέτησε το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής η γυναικεία ομάδα της Αργούς. Οι "κυανέρυθρες" που έπαιξαν με πολλές απουσίες από τη βασική τους σύνθεση, ηττήθηκαν με 3-1 σετ από τον ΑΟ Σουφλαρίων και κατέλαβαν τελικά την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Ασκληπιού η οποία την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία.
Τα σετ: 25-27, 23-25, 23-25, 20-25
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Ρήγας) Καραναστάση, Παρισάκη, Λεφάκη, Παπαθανασίου, Γάκη, Ζαφειρίου, Χειμάρα, Κανέλλου, Φιλιππίδη, Γκαλάκου, Κατσίφα.
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: (Κουκούλης) Καραγιάννη, Καβριγιάννη, Κανιούρα, Νινίκα, Λίτσιου, Χριστοδουλοπούλου, Ποπέσκου, Χαλκιά, Χρυσοπούλου, Φιλίππου,Τσόκανου, Βουρτούρα.
 
Αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής: Αργώ-ΑΟ Σουφλαρίων 1-3, Νίκαια-Νίκη Βόλου 3-0, Φθία-Ασκληπιός 1-3, ΓΣ Αλμυρού-Φιλ. Αμπελώνα 3-0.
Τελική βαθμολογία: Ασκληπιός 34, Σουφλάρια 27, Αργώ 26, Νίκαια 26, Φιλ. Αμπελώνα 17, Νίκη Βόλου 16, ΓΣ Αλμυρού 12, Φθία 7.