noodles volos banner

Προπονητής στο ΓΣ Βόλου ο Π. Ξανθόπουλος

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Βόλου συγκεντρώθηκαν οι ομάδες βόλεϊ γυναικών-κορασίδων του συλλόγου έπειτα από τη διακοπή περίπου δύο μηνών για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο προπονητής Γιόλας Απόστολος είχε την τιμή να παρουσιάσει τον Παναγιώτη Ξανθόπουλο ως νέο προπονητή των αγωνιστικών τμημάτων στις αθλήτριες του συλλόγου.
Ο κ. Ξανθόπουλος είναι γνωστός μετά το πολυετές πετυχημένο πέρασμά του από τη Νίκη Βόλου. Μετά την εξέλιξη αυτή, τα τμήματα του ΓΣ Βόλου θα έχουν δύο ειδικευμένους στο χώρο του αθλήματος προπονητές. Το γυναικείο βόλεϊ μετράει τρία χρόνια χρόνια ζωής αλλά έχει πενταετή συμμετοχή στα αναπτυξιακά τμήματα, μετά την παράδοση της σκυτάλης από τα ανδρικά τμήματα που ήταν η μεγάλη ιστορία στο τοπικό βόλεϊ για τον ΓΣ Βόλου.
Μετά την πρώτη συνάντηση, ακολούθησε το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά 19:30-21:30μ.μ  στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ως και τις 11 Σεπτεμβρίου και αφού ορισθούν οι μέρες και οι ώρες στα κλειστά γυμναστήρια της πόλης. Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου θα γίνει η συνάντηση των παγκορασίδων Α-Β για να αρχίσει και επίσημα η έναρξή τους.