noodles volos banner

Χαμογέλασαν... οι ομάδες της Αργούς

 

Νίκες για άνδρες και γυναίκες της Αργούς στους αγώνες που έδωσαν το Σαββατοκύριακο για τα πρωταθλήματα.

Με νίκη 3-0 σετ επί της Ακαδημίας Τυρνάβου ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών σε αγώνα της 2ης αγωνιστικής, που διεξήχθη την Κυριακή στο κλειστό "Βάκης Παρασκευόπουλος" (στην πρεμιέρα η Αργώ είχε προγραμματισμένο ρεπό). Η βολιώτικη ομάδα ήταν σαφώς ανώτερη από την αντίπαλό της και κυριάρχησε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Με σωστή αγωνιστική ανάπτυξη και πολύ καλή λειτουργία σε άμυνα κι επίθεση, έφτασε σχετικά εύκολα στο νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι στη μαχητική και νεοφώτιστη στην κατηγορία, ομάδα του Τύρναβου. Διαιτητές του αγώνα ο κύριος Παρασκευάς Θεόδωρος και η κυρία Μαλλιάρα Κων/να του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Ελλάδας. 
Τα σετ: 25-14,25-20,25-19
Συνθέσεις των ομάδων
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Γεωργουλάς Σπ): Τερνιώτης, Πασπαράκης, Τσιάκαλος, Ισλαμάι, Παπαδημητρίου, Κόκκας, Φιλιππίδης, Σδρούλιας, Φουρκιώτης, Κούντριας, Ιτούδης, Βούλγαρης, Λεμονής, Στρούγγης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: Ραούλης, Μαυρουδής, Λάκης, Λίλης, Κουτμουρίδης, Καμβούκος, Καρακώστας, Ευαγγελόπουλος, Κατσαρός, Δημητρίου.
Την επόμενη αγωνιστική η Αργώ αγωνίζεται στην Καρδίτσα με τον ΣΠΑΚ σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Με σχετική άνεση επικράτησε χθες η ομάδα των γυναικών του ΣΠΑ Καρδίτσας, σε αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η βολιώτική ομάδα πήρε μια καθαρή νίκη εκτός έδρας με 3-0 σετ, αφού είχε καλύτερη αγωνιστική ανάπτυξη στο παιχνίδι της και πολύ καλή υποδοχή. Δυσκολεύτηκε μόνο στο 3ο σετ όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά η Αργώ δείχνοντας μεγαλύτερη ψυχραιμία στο τέλος το κατέκτησε, παίρνοντας έτσι μια νίκη με μεγάλη σημασία για τη συνέχεια.
Τα σετ: 19-25,20-25,26-28
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Αλεξίου) Κωνσταντίνου, Παγώνη, Παπαστεφάνου, Παπασακελαρίου, Καρακάξα, Φωτά, Τσέλιου, Παγώνη, Κοτέ, Κόλλια, Νικολάου, Τσιαμαντά.
ΑΣ ΑΡΓΩ: (Σταθόπουλος) Τάσου, Γάκη, Τσακουμάγκου, Παπαθανασίου, Τσαντοπούλου, Ζαφειρίου, Τσιτσιγιάννη, Κανέλλου, Φιλιππίδη, Γιαλαμά, Γκαλάκου, Καλοφορίδη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ -ΑΣ ΑΡΓΩ 0-3 σετ
AO ΛΑΜΙΑΣ-ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 2-3 σετ
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ1-3 σετ
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΦΙΛ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3-0 σετ

Βαθμολογία
ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 6
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 6
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ 5
ΑΣ ΑΡΓΩ 3
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 3
ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 1
ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 0
ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 0