noodles volos banner

Πρόκριση στην ημιτελική φάση για τους έφηβους του ΟΥΚ

  • Published in Πόλο

Αναδείχθηκαν οι 16 ομάδες από τις 25 που προκρίθηκαν στη Β’ (ημιτελική) φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων, καθώς ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στους έξι από τους εννέα Ομίλους της Α’ (Προκριματικής) φάσης της διοργάνωσης. Μεταξύ αυτών και ο ΟΥΚ Βόλου που κατέκτησε την τρίτη θέση στον όμιλο που έγινε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.

 

Οι 16 ομάδες που έχουν προκριθεί ήδη είναι οι: Παλαιό Φάληρο, Εθνικός Πειραιά, ΑΟ Πετρούπολης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Ηλιούπολης, Πανιώνιος, ΝΟ Χίου, ΝΑΟ Κέρκυρας, Ηρακλής, Δελφίνια Πτολεμαϊδας, ΚΕ Κοζάνης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, ΝΟ Λάρισας, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων, ΟΥΚ Βόλου.

Οι υπόλοιπες εννέα ομάδες θα προκύψουν ως εξής: Οι οκτώ από αυτές μετά και τη διεξαγωγή των αγώνων των άλλων τριών ομίλων που θα γίνουν το τριήμερο 27/2-1/3 (4 θα προκριθούν από τον Α’ Όμιλο Αττικής, 3 από τον Β’ Όμιλο Θεσσαλονίκης και 1 από τον Όμιλο Πάτρας). Και η μία τελευταία από τον αγώνα μπαράζ που θα γίνει μεταξύ του 4ου του Α΄ Ομίλου Θεσσαλονίκης (που είναι η ΧΑΝΘ) και του Β’ Ομίλου Θεσσαλονίκης (που θα προκύψει την προσεχή εβδομάδα). Η ημερομηνία του μπαράζ θα οριστεί μετά το πέρας των αγώνων των ομίλων από την ΚΟΕ.

Η Β’ (ημιτελική) φάση του πρωταθλήματος Εφήβων θα γίνει 20-22/3. Η κλήρωση της Β’ φάσης θα γίνει την Τετάρτη 4/3 στις 13.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου):

ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων – ΟΥΚ Βόλου 8-8, Νίκη Βόλου – ΟΕΑΝΑΒ 4-10, ΝΟ Λάρισας – ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 10-6, ΟΥΚ Βόλου – Νίκη Βόλου 7-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

  1. ΝΟ Λάρισας 12
  2. ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 7 (ήττα από τον 1ο ΝΟ Λάρισας 10-6)
  3. ΟΥΚ Βόλου 7 (ήττα από τον 1ο ΝΟ Λάρισας 14-7)

………………………………………………………………………………………………………

  1. ΟΕΑΝΑΒ 3
  2. Νίκη Βόλου 0

 

Last modified onMonday, 23 February 2015 12:23