noodles volos banner

Πρόκριση στη γ' φάση για τους Εφήβους της Νίκης Βόλου

  • Published in Πόλο

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Νίκη Βόλου πήρε την πρόκριση για την τρίτη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος. Μεταφέροντας τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την συμμετοχή τους στην πρώτη φάση του ανδρικού πρωταθλήματος, στην οποία όχι απλά συμμετείχαν αλλά πρωταγωνίστησαν, οι έφηβοι της Νίκης κατάφεραν να μαζέψουν 9 βαθμούς σε 4 αγώνες, με απολογισμό 3 νίκες και 1 ήττα.

Στην πρεμιέρα το εμπόδιο του ΟΕΑΝΑΒ αποδείχθηκε χαμηλό. Το 9-1 του ημιχρόνου κατέληξε στο τελικό 13-2. Πρώτος σκόρερ ο Γκανάτσιος με 4, ο Καραγκούνης σημείωσε 3, ο Γλούμης 2, ενώ οι Παπαδόπουλος-Τσαμπάζης-Μπρουσοβάνας και Τσιμπερίδης πέτυχαν από 1. Στο δεύτερο αγώνα η ομάδα του ΝΟ Λάρισας πήρε την νίκη με 6-4, στο παιχνίδι που έκρινε την πρώτη θέση. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Νίκης προηγούνταν με 4-2, λανθασμένες αντιδράσεις στην άμυνα σε συνδυασμό με την επιθετική αφλογιστία έφεραν την μοναδική απώλεια βαθμών. Από 2 γκολ σημείωσαν οι Γλούμης και Γκανάτσιος. Ακολούθησε το ντέρμπι με τον ΟΥΚ. Η Νίκη από την αρχή πήρε το προβάδισμα και βρέθηκε στο ημίχρονο να προηγείται με 7-2. Επιπολαιότητα όμως και λάθη ενθουσιασμού δεν της επέτρεψε να πετύχει μεγαλύτερη νίκη από το τελικό 9-5. Σκόραραν οι Καραγκούνης, Γλούμης και Γκανάτσιος, πετυχαίνοντας από 4, 3 και 2 γκολ αντίστοιχα, ενώ μεγάλο μερίδιο στη νίκη είχε ο σταθερός τερματοφύλακας Καρτσάνας. Η αυλαία έπεσε με νίκη επι του ΝΑΣ Ημαθίας με 11-2. Όπως δείχνει το τελικό σκορ η επικράτηση σημειώθηκε εύκολα, με τον Γκανάτσιο να σκοράρει 3 φορές, τους Σπυρόπουλο-Γλούμη-Κανάκη από 2 και τους Παπαδόπουλο και Χαρίση από 1.

Τελική βαθμολογία: ΝΟ Λάρισας 10, Νίκη Βόλου 9, ΟΥΚ 7, ΝΑΣ. Ημαθίας 1, ΟΕΑΝΑΒ 1 (την πρόκριση για τη γ' φάση πήραν οι 3 πρώτες ομάδες).