noodles volos banner

Κέρδισαν το χειροκρότημα οι μίνι παίδες της Νίκης Β.

  • Published in Πόλο

Κέρδισε το χειροκρότημα, κέρδισε τις εντυπώσεις, έχασε την πρόκριση στα τελικά στην τριπλή ισοβαθμία και μόλις για ένα γκολ! Στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος μίνι-παίδων που διεξήχθη το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου η ομάδα της Νίκης Βόλου έδωσε μεγάλες μάχες, έδειξε κατά γενική ομολογία πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά στάθηκε και άτυχη, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση στην τελική φάση την οποία κέρδισε η ομάδα της ΝΕ Λάρισας, λόγω του +1 γκολ που είχε από την ομάδα της Νίκης. Το γεγονός μάλιστα ότι η Νίκη Βόλου αποκλείστηκε στην ισοβαθμία από μια ομάδα που κέρδισε δεν μπορεί παρά να αφήνει πίκρα στους ανθρώπους και στους αθλητές της.

Την ομάδα της ΝΕ Λάρισας που πήρε τελικά την πρόκριση κέρδισε η ομάδα της Νίκης στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Σε ένα παιχνίδι πραγματικό θρίλερ οι ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το 9-7 που διαμορφώθηκε στα 29’’ πριν την λήξη της αναμέτρησης έδωσε την νίκη στην βολιώτικη ομάδα, ωστόσο το τελικό 9-8 στο οποίο μείωσαν οι Λαρισαίοι 10΄΄ πριν το τέλος έδωσε τελικά μετά την λήξη όλων των αγώνων την καλύτερη διαφορά τερμάτων και την πρόκριση σε αυτούς. Μεγάλο παιχνίδι από τον Καλλομόπουλο που πέτυχε 4 τέρματα, 2 πέτυχε ο Τσίχλας Γιώργος και από ένα οι Εγνατιάδης Γ., Κοκκινάκης και Σαββίδης.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι αθλητές της Νίκης φοβήθηκαν περισσότερο από το όνομα και την φήμη του Ολυμπιακού Πειραιώς που αντιμετώπισαν και ένα ματς το οποίο μπορούσαν να είχαν κερδίσει το έχασαν με το τελικό 9-5. Ο Στράτος Τσίχλας με 3 γκολ και Κοκκινάκης με 2 ήταν οι σκόρερ για την ομάδα της Νίκης.

Η ήττα από τον Νηρέα Λαμίας όμως τελικά ήταν μοιραία και στέρησε την πρόκριση. Το τελικό 6-5 διαμορφώθηκε μόλις 24’’ πριν την λήξη σε μια αναμέτρηση, στην οποία καμιά ομάδα δεν ξέφυγε ποτέ στο σκορ και που είχε συγκλονιστικό φινάλε, όχι δυστυχώς όμως ευχάριστο. Η επικράτηση της επόμενης μέρας της ΝΕ Λάρισας επί του Νηρέα με σκορ 7-5 έδωσε εν τέλει την πρόκριση στους Λαρισαίους. Στην αναμέτρηση αυτή σκόραρε για την ομάδα της Νίκης ο Εγνατίαδης Γ. 3 γκολ ενώ από 1 πέτυχαν οι Καλλιμόπουλος-Κοκκινάκης και Κανατάς.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια η ομάδα της Νίκης είχε εύκολο έργο απέναντι στις δύο πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου. Στην νίκη 12-5 επί της ΚΕ Κοζάνης σκόραραν από 3 οι Τσίχλας Γ. και Κοκκινάκης, από 2 οι Καλλιμόπουλος και Τσίχλας Στρ. και από 1 οι Εγνατιάδης Γ. και Κανατάς, ενώ στο 10-2 επί των Δελφινιών Πτολεμαΐδας από 3 οι Καλλιμόπουλος και Τσίχλας Στρ. και από 2 οι Τσίχλας Γ. και Εγνατιάδης.
Η τελική κατάταξη (προκρίθηκαν οι δύο πρώτες ομάδες):
Ολυμπιακός 15
ΝΕ Λάρισας 9 (15-14 γκολ μεταξύ των τριών)
Νίκη Βόλου 9 (15-15)
Νηρέας Λαμίας (11-12)
ΚΕ Κοζάνης 3
Δελφίνια Πτολεμαΐδας 0
Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με το βλέμμα στο μέλλον προσδοκεί σε μεγαλύτερες επιτυχίες και σε σταθερή παρουσία της ομάδας στις τελικές φάσεις όλων των κατηγοριών. Με το τέλος των υποχρεώσεων για τα ηλικιακά πρωταθλήματα το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό, η ομάδα πέτυχε φέτος τις περισσότερες νίκες αθροιστικά από ό,τι είχε πετύχει ποτέ ως τώρα και αγωνίστηκε σε περισσότερους αγώνες από ποτέ. Όλοι όσοι είναι γύρω από τμήμα και το στηρίζουν είναι σίγουροι ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή και αισιοδοξούν σε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.