noodles volos banner

Ο Πισσίας της Νίκης δεύτερος σκόρερ στον 2ο όμιλο της Α2 πόλο

  • Published in Πόλο

Δεύτερος σκόρερ είναι ο Πισσίας της Νίκης Βόλου στον δεύτερο όμιλο της Α2 πόλο ανδρών και μάλιστα είναι ένας από τους τρεις που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του σάιτ pisinanet, «η μάχη στους σκόρερ έχει φουντώσει για τα καλά και στους δύο ομίλους της Α2 πόλο ανδρών.

Στον δεύτερο όμιλο γίνεται μεγάλη μάχη, αλλά ανάμεσα σε λιγότερους παίκτες σε σχέση με τον πρώτο όμιλο. Προηγείται ο Τσακιράκης του Νηρέα Γέρακα με 27 και ακολουθούν οι Πισσίας της Νίκης Βόλου με 26, Κόχειλας του Χαιδαρίου με 23, Δ. Κοντονής της Ηλιούπολης με 21, Γρ. Παπαδόπουλος του Νηρέα Γέρακα με 19 και στεργίου του ΟΥΚ με 18.

Στον 2ο όμιλο έχουν σκοράρει 81 παίκτες. Τρεις είναι αυτοί που έχουν σκοράρει σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα. Πρόκειται για τον Πισσία, τον Δ. Κοντονή και τον Γρ. Παπαδόπουλο.

Συνολικά, μέχρι την 9η αγωνιστική, έχουν μπει 531 γκολ στον 2ο όμιλο. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες σκοράρουν στον 2ο όμιλο 14,75 γκολ κατά μέσο όρο.

Η ομάδα με τους περισσότερους σκόρερ στον 2ο όμιλο είναι Νηρέας Γέρακα και Μίλων 12, Ηλιούπολη και Χαιδάρι 11, Χαλκίδα, Νίκη Βόλου και ΝΕΠ 9 και ΟΥΚ 8».