noodles volos banner

Ισόβαθμοι στην κορυφή με τη Ν.Ε. Λάρισας οι μίνι παίδες της Νίκης

  • Published in Πόλο

Την πρώτη θέση του ομίλου που διοργανώθηκε στα κολυμβητήρια του Βόλου για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος των μίνι-παίδων κατέκτησε η ομάδα της Νίκης, ισόβαθμη με την ομάδα της ΝΕ Λάρισας, παίρνοντας φυσικά την πρόκριση για την τρίτη φάση. Τερμάτισε αήττητη έχοντας ως απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία και περιμένει τώρα την κλήρωση της επόμενης φάσης, έχοντας πάντα ως στόχο την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου επικράτησε σχετικά εύκολα της ομάδας του ΝΟ Λάρισας με 15-7, δείχνοντας πολυφωνία στο σκοράρισμα με τον Εγνατιάδη Γ. να πετυχαίνει 4 τέρματα, τον Στεφάνου 3, τον Εγνατιάδη Θ. 2 και τους Γκανάτσιο-Στέλλο-Μεριστούδη-Κομνιανό-Κανάκη-Γλούμη από 1.

Για την πρώτη θέση του ομίλου αγωνίστηκε η ομάδα της Νίκης κόντρα στην ομάδα της ΝΕ Λάρισας, με την ισοπαλία να δίνει από 1 βαθμό και στις 2 ομάδες. Η εναλλαγή στο προβάδισμα ήταν συνεχής, ενώ στο τελικό 9-9 πρωταγωνίστησε ο Εγνατιάδης Γ. με 5 τέρματα, ενώ από 1 πέτυχαν οι Γκανάτσιος-Κομνιανός-Εγνατιάδης Αλ.-Γλούμης.

Ντέρμπι ήταν και η αναμέτρηση με τον ΟΥΚ, με την ομάδα της Νίκης με κατάθεση ψυχής να ανατρέπει στο 4-6 των τελευταίων λεπτών σε 7-6 και να παίρνει φυσικά το ροζ φύλλο με σκόρερ τους Εγνατιάδη Γ. με 4 γκολ και τους Στεφάνου, Εγνατιάδη Θ. και Κομνιανό με 1 έκαστος.

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση η ομάδα της Νίκης δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της ομάδας του Νηρέα Λαμίας με 11-4 με τον Εγνατιάδη Γ. να πετυχαίνει 4 τέρματα, τους Εγνατιάδη Θ. και Κομνιανό από 2 και τους Στέλλο, Βαφίνη και Σιγανό από 1.
Η τελική κατάταξη του ομίλου διοργανώθηκε ως εξής:
ΝΕ Λάρισας 10
Νίκη Βόλου 10
ΟΥΚ 6
ΝΟ Λάρισας 3
Νηρέας Λαμίας 0 
Την πρόκριση πήραν οι 3 πρώτες ομάδες του ομίλου.
Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30

 

 

Last modified onMonday, 22 May 2017 22:37