noodles volos banner

Πρώτη συγκέντρωση για το πόλο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β

  • Published in Πόλο

Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητών και αθλητριών θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 14/9 στις 9 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στον Άγιο Κωνσταντίνο. Το σύνθημα “Τα παιδιά δίνουν το σύνθημα για το μέλλον” είναι αυτό που αρμόζει και ισχύει για όλα τα τμήματα Υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2017-2018. Η Υδατοσφαίριση του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β έχει πραγματοποιήσει εκτός  της συμμετοχής και αξιόλογες εμφανίσεις σε όλα τα πρωταθλήματα Υδατοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά συμμετείχε σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα Υποδομών ενώ η ανδρική και η γυναικεία ομάδα με αξιόλογη παρουσία στα Πρωταθλήματα Β΄ Εθνικής προκρίθηκαν και αγωνίσθηκαν στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων τους.

Όπως είναι γνωστό σε όλους ο Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και με μεγάλη ευθύνη στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας, συνεχίζει στον δρόμο της καταξίωσης και του αγνού ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Προπονητές σε όλα τα τμήματα Υδατοσφαίρισης για τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι οι Νίκος Κωσταντέλιας και ο ακούραστος Στάμος Μακρής. Επίσης για τις απαιτήσεις των πρωταθλημάτων Υδατοσφαίρισης το προπονητικό τημ θα πλαισιώσει  και ο έμπειρος προπονητής Κώστας Ιωάννου , πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την Υδατοσφαίριση και άδεια από την Γ.Γ.Α.

Ήδη συγκροτήθηκε στο πλαίσιο της όλο και καλύτερης οργάνωσης και η επιτροπή Διοίκησης του τμήματος με τη συμμετοχή παλαιών αθλητών που την απαρτίζουν οι εξής: Μαλαμούσης Κώστας Αντιπρόεδρος Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. , Δαράκης Γιώργος έφορος Υδατοσφαίρισης Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Μάκος Ιωάννης φυσικοθεραπευτής της Παραολυμπιακής Ομάδας και αθλητής αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και η κα Μαλιτσίδου Χρύσα.

Επίσης την επιτροπή Διοίκησης του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. πλαισιώνουν και γονείς των αθλητών.

Για νέες εγγραφές σε όλα τμήματα Υδατοσφαίρισης αγοριών και κοριτσιών πληροφορίες στους υπευθύνους εφόρους και προπονητές στο κολυμβητήριο Βόλου καθημερινά από 19/9 εκτός Σαββάτου και Κυριακής ώρες 08.30 μ.μ  έως 10.30 μ.μ. και στα τηλέφωνα,  γραφεία Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. 2421030237 πρωί 11.00-13.00 και στον προπονητή κο Στάμο Μακρή 6972712861. 

Η Διοίκηση του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και η επιτροπή Διοίκησης του τμήματος ευχαριστεί όλους τους γονείς που δείχνοντας εμπιστοσύνη συμμετέχουν με τα παιδιά τους στα αθλητικά τμήματα του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και εύχονται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.